Mozgásérzékelők az új Sharp multifunkciós nyomtatókban

Sharp-nyomtatoA Sharp Information Systems Europe a kis-és középvállalatok (kkv) igényeihez igazodó három új MFP nyomtató modellel bővítette A3-as színes készülék kategóriájának kínálatát. Az egyszerűen használható, testre szabható felhasználói felülettel rendelkező és a meglévő it-rendszerbe könnyen integrálható MX-4070N, MX-3570N és MX-3070N készülékek lehetővé teszik a vállalati munkafolyamatok optimalizálását. A három különböző sebesség kategóriába (40 oldal/perc, 35 oldal/perc és 30 oldal/perc) tartozó új modellek már egész Európában kaphatók.

Mindegyik készülék mozgásérzékelővel vannak ellátva és automatikusan bekapcsolnak alvó üzemmódból, ha a szenzor érzékeli a közeledő felhasználót. Mindez idő megtakarítást és növekvő termelékenységet jelent egy olyan készülékkel, amely mindig készen áll, de közben spórol is a cégnek. A belépő szintű pull printing, avagy nyomtatás indítás funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy dokumentumaikat elküldjék a központi MFP nyomtatónak, ami eltárolja a feladatot, és hitelesítés után akár öt hálózatba kötött MFP-re is lehívhatják azt, mindezt nyomtatószerver telepítése nélkül.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A magyarok többsége még nem nyitott a digitális bankolásra

sze jan 13 , 2016
A rendszeresen bankoló magyarok 45 százaléka nyitott a digitális megoldásokra – mutatta ki az IFUA Horváth & Partners és a TÁRKI reprezentatív felmérése. Elsősorban fiatalok és középkorúak tartják csábítónak az újfajta módszereket. Vannak köztük széles banki termékportfólióval rendelkezők és pénzügyeiket konzervatív módon – például lehetőleg hitelfelvétel nélkül – intézők is. […]

És még ez is...