Jön a Windows 10 alapú Acer Aspire One Cloudbook

felhoAz Acer bemutatta a felhő alapú szolgáltatások igénybevételére optimalizált új eszközeit az Acer Aspire One Cloudbook 11-et és 14-et. A Windows 10 operációs rendszerrel ellátott készülékeket 802.11ac vezeték nélküli technológiával, és a legújabb Intel mobil processzorokkal szerelték fel. A gyártó szerint az Acer Aspire One Cloudbook széria a tökéletes megoldás azoknak, akik online orientált és hordozható notebookot keresnek teljes Windows élménnyel megspékelve. A készülékek az olyan felhő alapú szolgáltatások igénybevételére lettek optimalizálva, mint például a Microsoft Office 365, a OneDrive, az Acer BYOC (Build Your Own Cloud).

A 11 colos modell mindössze 1,15 kilogramm, a 14 colos verzió 1,6 kilogramm. Teljes méretű HDMI aljzat, USB 3.0 és 2.0 kapcsolódás, továbbá SD kártya bemenetek is találhatók az eszközökön, így alapvetően minden olyan csatlakoztatás támogatott, amelyre szükség lehet a hétköznapokban. A teljes mérettel rendelkező billentyűzet kényelmes gépelést tesz lehetővé, a nagy touchpad segítségével pedig teljes mértékben kiaknázhatók a Windows 10 opciói.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Eladták a SYNERGON Infosource Kft-t.

csü aug 13 , 2015
A Synergon Informatika Nyrt. értékesítette a Társaság százszázalékos tulajdonában álló Synergon Infosource Közlekedésinformatikai Szolgáltatások Kft. teljes üzletrészét. A tranzakció keretében a Synergon Infosource Kft. jegyzett tőkéjének száz százalékát kitevő üzletrész értékesítésekor figyelembevételre került a társaság követelés- és kötelezettségállománya, valamint a cégcsoport nélkül számított negatív nettó eszköz állománya és cash-flow helyzete is — […]
Forint