iPad Pro: megérkeztek az első kiegészítők

billentyuzetA Logitech bemutatta az Apple-el közösen fejlesztett, kifejezetten az iPad Próhoz készült kiegészítőit: a Logi CREATE billentyűzetet és a Logi CREATE tokot. A közös munka eredményeként a Logitech dobja piacra az első, külső gyártó által készített billentyűzetet az iPad Próhoz, amelynek ráadásul a csatlakoztatásával, bekapcsolásával és a töltésével sem kell majd külön vesződni, köszönhetően az új Apple Smart Connectornak. Mindkét Logi CREATE termék vékony és könnyű, ennek ellenére minden oldalról tökéletes védelmet nyújt a tableteknek. A sűrű szövésű, prémium szövet megvédi a készüléket az esetleges sérülésektől, karcolásoktól.

A Logi CREATE billentyűzet teljes méretű, 19 mm-es, állítható háttérvilágítású billentyűi úgy lettek elosztva, hogy az iPad Pro és az iOS 9 minden előnyét ki tudják használni a vásárlók. Az iOS gyorsbillentyűk segítségével emellett a tablet érintése nélkül hívható elő a kereső vagy a médialejátszó. A Logi CREATE tok flexibilis állványába rejtett zsanérok stabilan tartják az iPad Prót, a betekintési szög hatvan fokos tartományban variálható. Beállíthatjuk az iPadet filmnézéshez éles szögben, vagy szinte teljesen laposan is, ha az Apple ceruzával szeretnénk dolgozni – szinte minden tevékenységhez található megfelelő beállítás.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Check Point ismételten a legjobbak között

pén nov 13 , 2015
A Check Point Software Technologies Ltd. bejelentette, hogy a Gartner „Magic Quadrant for Mobile Data Protection” jelentésében a vezető vállalatok közé került – a vállalat már a kilencedik, egymást követő évben nyerte el. A Gartner megállapítása szerint „a vezető vállalatok termékei beváltak a Gartner ügyfeleknél, a telepítések méretétől függetlenül. Hosszútávú […]

Friss, ropogós