A Check Point ismételten a legjobbak között

Gartner-Magic-Quadrant-Mobile-Data-Protection-2015A Check Point Software Technologies Ltd. bejelentette, hogy a Gartner „Magic Quadrant for Mobile Data Protection” jelentésében a vezető vállalatok közé került – a vállalat már a kilencedik, egymást követő évben nyerte el. A Gartner megállapítása szerint „a vezető vállalatok termékei beváltak a Gartner ügyfeleknél, a telepítések méretétől függetlenül. Hosszútávú terveik vannak, melyek követik és/vagy hatással vannak a Gartnernek a piac szükségletei alakulásával kapcsolatos víziójára. A vezető vállalatok inspirálják a versenytársaik értékesítési csapatait (is), és ösztönzőleg hatnak azok technikai szakembereire. A mobil adatbiztonság (Mobile Data Protection – MDP) termékeiket az ügyfelek jól ismerik, és gyakran szerepelnek az ajánlattételi felhívások (RFP) szűkített listáin”.

„A szervezetek mobilabbak, mint valaha. Az alkalmazottak egyre inkább okostelefonokat és tableteket használnak a bizalmas üzleti adatok kezelésére, azonban megfelelő védelem nélkül a cyber bűnözők könnyen hozzáférhetnek az értékes tartalmakhoz, és akár kritikus információkat is ellophatnak” — mondta Michael Shaulov, a Check Point Software Technologies mobil termék menedzsmentért felelős vezetője. Hozzátette, az hogy évről-évre a vezető vállalatok közé kerülünk, úgy gondoljuk, tükrözi a Check Point elkötelezettségét amellett, hogy ügyfelei számára olyan innovatív megoldásokat kínáljon, melyek megvédik az eszközöket, a vállalati adatokat és megküzdenek a folyamatosan változó mobil fenyegetésekkel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Karácsony: így választunk ajándékot

pén nov 13 , 2015
Magyarországon a karácsonyi ajándékok kapcsán az elsődleges ötletforrást az internet jelenti, tízből hat aktívan internetező az ajándékötleteket is részben a világhálóról gyűjti be – derül ki az Árukereső.hu online felméréséből. Az internetes felületen való ötletgyűjtés azért tud ilyen népszerű lenni a karácsonyi vásárláskor, mert a különböző keresők, ár-összehasonlító oldalak nagymértékben felgyorsítják […]
karácsony ünnepe

És még ez is...