Új memóriakártyák a Sonytól

Sony CF-kártyaA Sony bejelentette az új CEB-G480T és CEB-G240T modelleket, a G sorozatú CFexpress B típusú memóriakártyák legújabb tagjait. A Sony legújabb nagy kapacitású, nagy sebességű kártyáival az alkotók mostantól még megbízhatóbb és stabilabb működési lehetőségeket kapnak.

Gyors, mégis nyugalmat árasztó

A CEB-G480T (480 GB) maximális olvasási sebessége 1850 MB/s, maximális írási sebessége 1750 MB/si. A CEB-G240T (240 GB) maximális olvasási sebessége 1850 MB/s, maximális írási sebessége 1600 MB/s. A CEB-G sorozatot a professzionális fotósok, videósok és rajongók számára tervezték, akik gyors sebességével és kivételes megbízhatóságával szeretnék fellendíteni a munkafolyamatokat. Gyors írási sebességüknek köszönhetően nagy felbontású fényképezőgépekkel is tökéletesen használhatóak.

Mindkét kártya gyors adatátvitelt biztosít a számítógépre az MRW-G1 típusú CFexpress B típusú kártyaolvasóval (külön megvásárolható). Lehetővé teszik a zökkenőmentes munkafolyamatot a nagy felbontású fényképek és a nagy bitsebességű videók kezelése során, hogy a projektek gyorsan elkészüljenek. A CEB-G480T és a CEB-G240T szkennelési és mentési szoftveralkalmazásokat tartalmaz, amelyek valódi nyugalmat biztosítanak.

Nem probléma a véletlenül törölt fájl

Például az MRW-G1 kártyaolvasóval (külön megvásárolható) együtt használva a Sony Media Scan Utility automatikusan beolvassa a CFexpress B típusú memóriakártyát, és tájékoztatja a felhasználót annak állapotáról és tárolási kapacitásáról. Ráadásul ezentúl egy emlék se fog elveszni a letölthető Memory Card File Rescue for Sony memóriakártya ügyfelek számára, amely helyreállítja a véletlenül törölt fájlokat a ma leggyakoribb formátumokban. Media Scan Utility és Memory Card File Rescue letölthető.

Ezek a sorozatú kártyák még ellenállóbbak, mint valaha, a CEB-G480T és a CEB-G240T ugyanolyan kiemelkedő strapabírást kínálnak, ötször nagyobb esésállósággal és háromszor nagyobb hajlíthatósággal miközben hibátlanul működnek szélsőséges hőmérsékleten, röntgensugárzás, elektrosztatikus és intenzív UV napfényben is. A CEB-G480T és a CEB-G240T mérete 29,6 mm x 38,5 mm x 3,8 mm, súlyuk pedig körülbelül tíz gramm.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A Deloitte a technolóiai fejlődés lassulását vizionálja

hét márc 11 , 2024
ShareTweetPinShareSzámos kutató vélekedik úgy, hogy közeledünk a Moore törvény érvényességének végéhez és a gyártástechnológia egyre kevésbé lesz képes kiszolgálni a piac elvárásait. Ezzel párhuzamosan folyamatosan növekszik a számítástechnikai kapacitások bővítése iránti igény amellett, hogy az egyre szigorúbb karbonkibocsátási előírásoknak is meg kell megfelelni. A Deloitte Tech Trends 2024 szerint koncepcionálisan […]
Subert Péter, a Deloitte Magyarország technológiai tanácsadás üzletágának szenior menedzsere

És még ez is...