Éjjellátó kamera a Zyxeltől

Új multifunkciós éjjellátó kamerát dobott a piacra a Zyxel.

Az Aurora névre keresztelt eszköz Full HD felbontással, éjszakai móddal és real-time mobilértesítésekkel kínál alternatívát a felhasználók részére otthonuk biztosítására. A 2-way audio funkció bekapcsolásával a felhasználók tiszta hangfelvételeket is készíthetnek, sőt mobilapplikáción keresztül akár üzenhetnek is a gyermekeknek, vagy rászólhatnak kutyájukra. A kamera 16 GB beépített tárhelye akár 168 óra magas minőségben rögzített képanyag tárolására is elegendő. A kamera 145 fokos látószögével pedig egyszerre több helyiséget is képes megfigyelés alatt tartani.

Az Aurorához elérhető alkalmazással a felhasználók három opciót állíthatnak be: videók felvétele és megfigyelés, zóna felderítés és esemény-alapú felvétel a precíz területi megfigyelésre, vagy azonnali push értesítések kérése, amennyiben valamilyen gyanús történik. Az Aurora a Synology NVR és a Surveillance Station (távfelügyelet) megoldásokkal is kompatibilis, egy képernyőn teszi elérhetővé a skálázható felhő-tárolást, az intelligens videó elemzést és a multi-cam figyelést is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Nem azé lesz a Mars, aki teleszüli, hanem akié a legokosabb mesterséges intelligencia lesz

pén okt 27 , 2017
Minisztériumot hoztak létre a mesterséges intelligencia számára az Egyesült Arab Emírségekben. Mohamed bin Rasid al-Maktum kormányfő a 27 éves Omar bin Szultán al-Olamát nevezte ki államminiszternek a kormányátalakításkor. “A következő globális hullám a mesterséges intelligencia. A legjobban felkészült ország akarunk lenni e téren” — írta Twitter-üzenetében a kormányfő. Hozzátette, új […]