Víz- és izzadságálló fülhallgató az EVOLVEO-tól

A strapatelefonjairól ismert cseh gyártó, az EVOLVEO új piaci szegmensbe lépett be, miután piacra dobta bluetooth fülhallgató családját.

Az EVOLVEO Sportlife XS2 és XS3 fülhallgatók víz- és izzadságálló kivitelűek, ezért sport és szabadidős tevékenységekhez ajánlja a gyártó. A beépített mikrofon CVC 6.0-ás zajcsökkentővel rendelkezik, így a telefonhívásokat is nyugodtan intézhetjük a segítségükkel. A kényelmet és a háttérzajok kiszűrését a finom, cserélhető gélpárnák biztosítják, amelyek három méretben (S, M, L) érhetők el. 14 mm neodymium dinamikus sztereo hangszórókkal rendelkezik, a frekvenciatartománya 20Hz – 20 kHz, az impadenciája pedig 15 ohm. A fejhallgató Bluetooth 4.0 EDR technológiát használ, de visszafelé kompatibilis a 2.0 és 3.0-ás Bluetooth verziókkal is. A Sportlife fülhallgatókat egyetlen feltöltéssel akár öt órán keresztül is használhatjuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

"Szélvészgyors" vezetékes internetet épít a Magyar Telekom Hajdú-Biharban

ked aug 29 , 2017
A Magyar Telekom korszerű szélessávú vezetékes távközlési hálózatot fejleszt Hajdú-Bihar megye hat járásában európai uniós támogatás felhasználásával – közölte a cég. Közleményük szerint az újgenerációs hálózatok fejlesztése elnevezésű pályázaton nyertek összesen kétmilliárd forint támogatást legalább 30 Mbps sebességű vezetékes hálózat fejlesztésére a balmazújvárosi, a berettyóújfalui, a debreceni, a derecskei, a […]
internet

És még ez is...