Eladták a SYNERGON Infosource Kft-t.

forintA Synergon Informatika Nyrt. értékesítette a Társaság százszázalékos tulajdonában álló Synergon Infosource Közlekedésinformatikai Szolgáltatások Kft. teljes üzletrészét. A tranzakció keretében a Synergon Infosource Kft. jegyzett tőkéjének száz százalékát kitevő üzletrész értékesítésekor figyelembevételre került a társaság követelés- és kötelezettségállománya, valamint a cégcsoport nélkül számított negatív nettó eszköz állománya és cash-flow helyzete is — olvasható az anyavállalat közleményében, amelyben nem hozták nyilvánosságra a vevő kilétét. A cég tavaly 3,741 milliárd forint nettó árbevételt ért el az Opten adatai szerint. Pap-Józsa Dávid a Synergon Integrator Kft.-ben és a Synergon Infosource Kft.-ben betöltött ügyvezetői tisztségéről is lemondott. Dobos Attila a Synergon Infosource Kft.-ben és a Synergon Outsource Kft.-ben betöltött ügyvezetői tisztségéről lemondott.

További személyi változások
A Synergon Smart Systems Kft. élére Pap-Józsát nevezték ki önálló aláírási joggal rendelkező ügyvezetőjévé, míg Kéri Nagy Zsolt a társaságban betöltött ügyvezetői tisztségéről lemondott.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Meg fogsz döbbenni: a világ informatikája számokban XXX.

csü aug 13 , 2015
Az okosóra a fitnesz pántok mellett az egyik legnépszerűbb viselhető okos eszköz. A kiegészítőként is hordható termékek iránti kereslet a világpiacon folyamatosan nő, a közelmúltban a Business Insider-en megjelent elemzés szerint a következő öt évben a piac évi 35 százalékos bővüléssel a jelenlegi évi 33 millióról 148 milliósra fog nőni. […]
szám

És még ez is...