Díjeső I. — a világ legjobb kompaktja a Sony a7R

szmenaA Technical Image Press Association (TIPA) ismét elismerte a Sony fejlesztéseit a digitális képalkotás piacán. Legjobb profi kompakt fényképezőgépnek a Sony a7R-et választották.

A Sony a7R a legkisebb és legkönnyebb full-frame chipes, 36,4 megapixeles CMOS szenzoros kompakt fényképezőgép, amelyben nincsen alul áteresztő szűrő és Sony BIONZ X processzort tartalmaz. Az a7R kezelése, használata és képi eszközei a fotósok számára már ismerősek lehetnek, akárcsak a többi extra tulajdonság, az Auto HDR, a magnézium váztest, a számtalan képi effekt, a manuális élességállítást segítő funkciók – mint a peaking és a kép nagyítása -, az 1080p-s videókat 60 és 24 fps-en való rögzítésre képes (50p/25p) NTSC és PAL mód, illetve az ISO tartomány (100 és 25 600 között) változtatásának lehetősége.

Az a7R alkalmas négy fps sebességgel történő sorozatfelvétel készítésére. A fényképezőgépen kívül öt új Sony FE bajonettes objektív is a piacra kerül. A felhasználók az E bajonettes objektíveket is alkalmazhatják, amelyek automatikusan elindítanak egy APS-C vágás módot, illetve adapteri segítségével az A bajonettes objektívek is használhatóak. A fényképezőgép beépített wifit tartalmaz és NFC képes. Az a7R teljes tulajdonságainak listája itt olvasható.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Major: végre lehet magyar tagja az ITU-nak

ked máj 13 , 2014
A kormány Major Pétert, Magyarország ENSZ Képviseletének infokommunikációs tanácsadóját jelöli tagnak a Nemzetközi Távközlési Egyesület (International Telecommunication Union – ITU) Rádiószabályozási Testületébe. A jelöltet Solymár Károly Balázs, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) infokommunikációért felelős helyettes államtitkára mutatta be 2014. május 7-én, Genfben. A helyettes államtitkár az idén Puskás Tivadar-díjjal kitüntetett […]

És még ez is...