Jön a GameFly Streaming az LG webOS okostévékre

GameFlyAz LG Electronics globális együttműködési megállapodást kötött a GameFly-jal, az előfizetéses konzoljátékok vezető streaming szolgáltatójával. A partneri kapcsolat révén az LG webOS operációs rendszerrel működő okostévéken világszerte — beleértve Magyarországot is — elérhető lesz a GameFly Streaming alkalmazás, amely elhozza a GameFly prémium konzoljátékait a nappalinkba anélkül, hogy játékkonzolra vagy egyesével megvásárolt lemezekre lenne szükség. Az alkalmazás áprilisban, egy szoftverfrissítés részeként települ majd a magyarországi webOS 2.0 és 3.0 operációs rendszerű LG okostévékre is. A játékok távoli elérésű felhőszervereken futnak, a játékosok okostévéjére és egyéb eszközeire pedig az interneten keresztül, streaming technológiával jutnak el.

Azzal, hogy a GameFly alkalmazást az webOS intuitív menüjében helyezik el, az okostévé-tulajdonosoknak nincs más dolguk, mint bekapcsolni a tévét, és máris számos játék közül válogathatnak. Egyszerűen csak rá kell csatlakoztatni a gamepadet az LG okostévé USB portjára és már indulhat is a játék. A játékok ezután könnyen, azonnal, HD minőségben, gyakorlatilag késleltetés nélkül játszhatók az LG okostévéin. A játékmenet bármikor leállítható, elmenthető, és bármikor folytatható akár egy másik LG okostévén (vagy más, GameFly Streaming kompatibilis eszközön) ott, ahol abbahagytuk. A GameFly technológiája garantálja, hogy a megjelenített tartalom késleltetése legfeljebb 0,1 másodperc, így biztos, hogy Batman ikonikus fegyvere, a Batarang sem fog célt téveszteni.

A havidíjas szolgáltatás révén az LG okostévék tulajdonosai kétféle, családi és gamer GameFly Streaming csomag közül válogathatnak, amelyekben a legnépszerűbb videojátékok — köztük a Tomb Raider: Game of the Year Edition, a Batman: Arkham Origins, a F.E.A.R. 3, a Darksiders és a Red Faction Armageddon — is megtalálhatók. A GameFlynál elérhető továbbá a Lego Batman 3, a Pacman Championship Edition és a WRC4 for families videójáték is. Nem kell zsákbamacskát venni, a felhasználók 15 percen át ingyen kipróbálhatják bármelyik játékot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A HyperX támogatja az e-sportolókat

pén márc 4 , 2016
A HyperX sorozatban harmadik éve az Intel Extreme Masters hivatalos fejhallgató- és memóriapartnere. A Katowicében március 2. és 6. között megrendezett világbajnokságon egymással megküzdő hivatásos e-sport csapatok mindegyike HyperX memóriákkal felszerelt, és a limitált szériájú Intel Extreme Masters által hitelesített rendszerekkel futó számítógépeken játszhat. A lengyelországi megmérettetésen a pc-ket 2800 […]
HyperX

Friss, ropogós