Német videó-szerkesztő startup céget vásárolt meg a Facebook

A Facebook megvásárolta a videó-szerkesztő alkalmazás fejlesztésére szakosodott erfurti Fayteq startup vállalatot – számolt be a silicon.de hírportál.

A Fayteq termékportfóliójában olyan szabadalmaztatott videó-szerkesztési megoldások is szerepelnek, mint objektumok eltávolítása élő videó adásból valós időben, vagy virtuális objektumok élő videó adásban való elhelyezése. Az akvizíció pénzügyi részleteit a felek nem közölték. A Facebook a megvásárolt technológiával egyebek között videó-szerkesztési funkciókat kínálhat felhasználóinak, vagy a hirdetők számára teheti lehetővé, hogy a Facebook felhasználók videóit – beleegyezésükkel, térítés ellenében – saját termékeik reklámozására használják.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Meghalt egy kínai tini, akit internetfüggőség miatt kezeltek

csü aug 17 , 2017
Meghalt egy kamasz, akit internetfüggősége miatt kezeltek egy kínai elvonókúrás táborban. Az „internetfüggőséget kezelő központ”, ahol a 18 éves kínai kamasz augusztus elején meghalt, Anhuj tartományban működik. A fiú pár nappal a táborba érkezése után halt meg. A helyi sajtójelentések szerint az intézmény igazgatóját és a személyzet néhány tagját is […]

És még ez is...