Jönnek az új X-Boom hangrendszerek

hangAz  LG Electronics (LG) a CES-en mutatja be az új X-Boom hangrendszereket, amelyek az új funkcióikkal az összejövetelek és partik tökéletes eszközei lehetnek. A koreai gyártó egyből három új X-Boom rendszert is bemutat: két LG X-Boom Solo modellt (OM7560 és OM5560) és a CM9960-at. Az X-Boom modellek totális szórakoztatóközpontként működnek és egyszerre nyújtanak erőteljes hangzást, valamint vezeték nélküli összekapcsolhatóságot. Mind a két X-Boom modellre jellemző, hogy egyetlen hangfala egész audiórendszert foglal magába.

Az X-Boom Sampler Creator funkciójával a felhasználók bármilyen, az okostelefonjukkal felvett hangot átküldhetnek a hangrendszerre a vezeték nélküli kapcsolaton keresztül, majd ezt a hangmintát a lemezlovas a digitális keverőpulton egyetlen gombnyomással használhatja is. Mindhárom készülék rendelkezik a Party Thruster funkcióval, amellyel fantasztikus, a lejátszott zenével tökéletesen összehangolt színes fényshowt rendezhetünk. Ez a látványos fényjáték és a kiemelkedő minőségű hangzás minden partit felejthetetlenné tesz — legalábbis a gyártó közleménye szerint.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Országszerte közel 350 hátrányos helyzetű gyermek örülhetett

ked dec 22 , 2015
A karácsonyi ünnepek alkalmából az Antenna Hungária hátrányos helyzetű gyermekeknek szeretett volna különleges élményt nyújtani, ezért egy ajándék mozival lepte meg őket. A kezdeményezés keretében országszerte közel 350, gyermekotthonban élő gyermek vett részt egy mesefilm 2015. december 17-ei premiervetítésén. Az ajándéknak a Debreceni Reménysugár Gyermekotthon, a Miskolci Egyesített Szociális és […]
karácsony ünnepe