Itt az ingatlanvásárlók mentőangyala

ingatlan elemző rendszerEgy új mobil app segítségével, a nem túl fantáziadús elnevezésű Ingatlan elemző rendszerrel minden eddiginél pontosabb kép kapható az érdeklődésünket felkeltő ingatlanokról. A rendszer segítségével bármely két ingatlant összehasonlítható. Az ingatlan elemző rendszerrel bárhol, bármilyen ingatlant kielemezhető és összehasonlítható, mindössze pár perc alatt, mindezt ingyenesen és lakásvásárlói szemmel. Az app használatával állítólag akár több millió forintot is meg lehet takarítani egy-egy ingatlan megvásárlása során, a rendszer ugyanis megmutatja a vizsgált ingatlan hibáit, így alkudozáshoz is tökéletes segítőtárs lehet.

A Google Play-ben és az Apple Store áruházban is letölthető applikáció ingyenes változatában 1500 szempont alapján elemezhető a vizsgált ingatlan, a fizetős változat már több mint tízezer ingatlanelemzési szempont közül lehet választani. Ezek közt szerepel szinte minden, ami a lakás- vagy házvásárlás során meghatározó lehet, és az is, ami kifejezetten speciális: a fényviszonyok, a tájolás, a szobák, zajforrások elemzése mellett külön kategóriát képvisel a lokáció, a komfort és számos egyéb megfontolandó tényező, ami felett laikusként egyébként könnyű lenne szemet hunyni. A beépített lokációelemző térkép segítségével felderíthető, mennyire jó fekvésű a kiszemelt ház, míg a fényképező funkcióval a saját fotóinkat is kielemzi a rendszer.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Állítólag az 5G csökkentheti a vidék lemaradását

hét szept 13 , 2021
Egyes kutatások szerint a világ népességének nagyjából a fele nem rendelkezik stabil, megfelelő sebességű internetkapcsolattal, ami több százmillió – döntően vidéki régiókban élő – olyan háztartást feltételez, ahová vagy egyáltalán nem ér el a vezetékes infrastruktúra vagy a meglévő vezetékes hálózat elavult és méretgazdaságossági okokból nem, illetve nehézkesen fejleszthető. Ezen […]
5G internet

És még ez is...