A Pihe-Tex a csúcsra ért

Pihe-TexA Pihe-Tex online bababoltot választották az év legjobb webáruházának. „A Pihe-Tex webáruház forgalma 2013 óta folyamatosan növekszik: évente közel 5 ezer vásárló rendelését szolgáljuk ki. Célunk, hogy a piac maghatározó szereplőjévé váljunk, ezért kizárólag prémium minőségű anyagokkal dolgozunk” — jelentette ki a cég képviselője a díj átvételekor. Az eseményen összesen harminc díj került kiosztásra: 12 minőségi, 17 népszerűségi- és az Ország Boltja díj.

Idén összesen 818 webáruház részvételével zajlott a megmérettetés, amely 31 százalék növekedést jelent az elmúlt évhez képest. A népszerűségi kategóriákban induló 402 webshopra több mint 110 000 szavazat érkezett, amely 32 százalékkal haladja meg a tavalyi összesített szavazatszámot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Közeleg a nap, amikor bepillanthatunk a jövőbe

ked okt 13 , 2015
ShareTweetPinShareInnovatív technológiákra, iparági újdonságokra és a szakma világhírű kiállítóira számíthat, akinek sikerült jegyet szereznie a teltházas CES Unveiled Paris elnevezésű rendezvényre. A Las Vegas-i techshow európai előfutáraként ismert esemény idén harmadik alkalommal nyitja meg kapuit a több ezer érdeklődő számára. A nagy érdeklődésre való tekintettel, a CEA limitált számban néhány […]

És még ez is...