Ingyen kitakarítja az Electrolux a Gmail fiókodat


Digitális aktivitásunkkal közel annyi „koszt” termelünk, mint a légi közlekedés — áll az Electrolux közleményében. Mivel porszívógyártásban erős a társaság, nem csoda, hogy úgy vélik, hogy az online életterünkre is ráfér néha az alapos porszívózás. Hogy a digitális porcicáktól megszabadulhassunk, az Electrolux megalkotta a világ első digitális porszívóját, a World Wide Vac-et! A béta verzióban működő online applikációval elsőként a Gmail fiókunkat porszívózhatjuk ki.

Az e-mail fiókunkat a World Wide Vac oldalához csatlakoztatva az alkalmazás felméri levelesládánkat, megmutatja, hány kilogramm széndioxiddal terheljük a környezetünket, és egy algoritmussal kiszűri és listázza a törölhető leveleket. Ezután kiválaszthatjuk, hogy mennyire alaposan szeretnénk takarítani. Ha csak egy gyors tisztogatásra lenne szükség, akkor válasszuk a közösségi média értesítő leveleinek és a hírlevelek szűrését (S szint). Ha egy alapos porszívózást szeretnénk, akkor az előbbiek mellett szűrhetjük az egy éve olvasatlan leveleket is (M szint). Ha pedig ráférne leveleinkre egy kiadós nagytakarítás, akkor kérhetjük a három évnél régebbi levelek takarítását (L szint) és teljes postafiókunk portalanítását is (XL szint).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Népszerű, mégis leváltják...

pén febr 6 , 2015
A tajvani ZyXEL bemutatta új, multifunkcionális hozzáférési pontját, az NWA1100-NH-t, amely a népszerű NWA1100-N modellt váltja fel. Az eszköz a helyiségeket átívelő folyamatos elérhetőséget biztosít, optimalizált antennájának köszönhetően a jeltovábbítás még gyorsabb, kényelmesebb és rugalmasabb, a holtpontok pedig tovább csökkenek. Elődjéhez képest mintegy harminc százalékkal növeli a wifi lefedettséget. Elsősorban a […]
router

Friss, ropogós