Ilyen a Csatlakoztatott Életstílus

connectedA hálózatba kapcsolt társadalom megváltoztatja az életstílusunkat, új igényeket és elvárásokat is teremt — legalább is az Ericsson ConsumerLab Csatlakoztatott Életstílus jelentése szerint. A jelentés szerint a digitális szolgáltatások piaca folyamatosan olyan új alkalmazásokat és megoldásokat kínál, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára az online kommunikációt, közösségi életet, információkeresést és vásárlást. A kutatás során hét kulcsfontosságú igényt azonosítottak, amelyek döntő fontosságúak az új szolgáltatások sikeréhez.

A hét kulcsfontosságú igény
Azonnali hozzáférés, mindenhol – a ma embere a feladatokat akár útközben is intézi, így elvárja, hogy számos szolgáltatás valós időben elérhető legyen, bárhol jár is.
A saját világ személyre szabása – az emberek egyre inkább személyre szabott szolgáltatásokat és az életstílusuknak megfelelő figyelmeztetéseket szeretnének.
Kikapcsolódás – a fogyasztók a technológiát arra fogják használni, hogy kiegyensúlyozzák a „mindig kapcsolódva” mentalitást az aktív kikapcsolódással, lazítással és pihenéssel. A mindezeket elősegítő szolgáltatásokra lesz szükségük.
Támogatott termelékenység – az embereket érdeklik az olyan szolgáltatások, amelyek kezelik és koordinálják munkafolyamataikat, időbeosztásukat.
Az összetartozás érzésének növelése – elfoglalt életük miatt a barátok és családtagok egyre jobban a technológiára támaszkodnak majd, hogy kapcsolatban maradjanak egymással.
A fogyasztás nyomonkövetése – az emberek szeretnék nyomon követni a kiadásaikat, adataik felhasználását, hogy több időt tölthessenek az élet fontos dolgaival.
Helyalapú személyes szolgáltatások – a fogyasztók az aktuális tartózkodási helyükre vonatkozó információkat akarnak.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Deloitte: idén bomba üzlet lesz elektronikai cikket gyártani

csü jan 23 , 2014
ShareTweetPinShareA testen viselhető okos eszközök – köztük az okosszemüvegek, okosórák – felemelkedésének éve lesz 2014: tízmillió darab fogyhat belőlük idén szerte a világban, értékesítésük pedig 2020-ra a 100 millió darabot is meghaladhatja — áll a Deloitte 2014-es globális trendeken alapuló TMT (Technológiai, Média és Telekommunikációs) előrejelzésében. Az okostelefonok, tabletek, PC-k, […]
chip

És még ez is...