BillKiller: 1-2 ezer forint lesz az éves díj

okostelefonNéhány napja számoltunk be a BillKiller applikációról, ami a felhasználók valós telefonhasználati adatai alapján kalkulálja ki másodpercek alatt az ügyfelek igényeinek leginkább megfelelő, legolcsóbb mobilcsomagot, a kalkuláció után pedig a felhasználók rögtön el is indíthatják a csomagváltást az adott szolgáltató honlapján. Érdeklődésünkre, hogy az alkalmazásból hogyan lesz bevétele a fejlesztő társaságnak azt a választ kaptuk, hogy a startup Üzleti modellje a végfelhasználói éves tagdíjakra épül, ezt hosszabb távon, amennyiben együttműködésre lépnek a telekommunikációs szolgáltatókkal, b2b-bevételek fogják kiegészíteni. Az alkalmazás az első 15 ezer felhasználó számára egy évig ingyenes, ezt követően, illetve a tizenötezres ügyfélszám elérését követően nagyságrendileg 1-2 ezer forint lesz az éves előfizetési díj mértéke. Az éves díj korlátlan kalkulációt tartalmaz a felhasználók számára.

Arra a kérdésünkre, hogy már tárgyalnak-e a mobilszolgáltatókkal, hogy a szolgáltatóváltásokért jutalékot kapjanak, és ha igen, akkor ez nem torzíthatja az app javaslatait a következő választ kaptuk: jelenleg még nincs ilyen együttműködésre vonatkozó megállapodásunk egyik szolgáltatóval sem, de nem zárkózunk el semmilyen olyan együttműködéstől, amelyek eredményeként minél több ügyfél találhatja meg a számára legmegfelelőbb mobilcsomagot. A legfontosabb tőkénk a függetlenség és hitelesség, így csakis kizárólag olyan esetben leszünk nyitottak az együttműködésre, ha ez semmilyen formában nem befolyásolja a részrehajlástól mentes, független mobilcsomag-összehasonlítást.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Szép osztalékot fizet a MakTel

pén jún 18 , 2021
A Magyar Telekom leányvállalata, a Makedonski Telekom AD – Skopje (MakTel) a 2020. üzleti év után 1,38 milliárd macedón dénár (mintegy 7,90 milliárd forint) osztalék kifizetéséről határozott a közgyűlésén – közölte a Magyar Telekom. A nemzetközi pénzügyi beszámolási standardok szerint a MakTel nem konszolidált nettó eredménye 2020-ban 1,73 milliárd macedón […]
Makedon dollár (dénár)