A Telenor díjazta a jövő reménységeit

tapsxA diákigazolvány igénylés nehézségei, fiatalkori dohányzás, ártatlan elítélt – ezekkel a témákkal jelentkeztek idén a fiatal újságírók a Telenor “Tények nyomában” és “Jövőkutató” pályázatára.

A Tények nyomában pályázat győztese Béres Barbara, aki a diákigazolvánnyal kapcsolatos nehézségeket térképezte fel riportjában, profi újságíróhoz méltóan.. Sugár Joel Ragályi Elemér filmje nyomán egy ártatlanul meghurcolt ember tragédiáját dolgozta fel a korabeli riportok, beszámolók alapján, és ezzel második díjat nyert. A kategória harmadik helyezettje Borgátai Patrik lett, ő és csapata a fiatalok dohányzásának kérdését járta körül.

A Jövőkutató díj videopályázat első helyezettje, Eckl Mátyás többek között plafonra vetítő tévét, otthoni beléptető rendszert és élelmiszer-klónozó gépet mutatott be kisfilmjében, míg a montázs kategória győztese, Magyar Péter egy mobiltelefon által kivetített virtuális képernyőt jelenített meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Bevált a Xerox parkoló rendszere

hét máj 19 , 2014
A parkolás egyszerűsítésének szolgálatába állította közlekedéstechnikai fejlesztéseit a Xerox az elmúlt esztendőkben. Indianapolisban valódi sikertörténetet valósítottak meg a Xerox a közlekedéstechnika területén, a városban kialakított ParkIndy rendszer a 2010-es üzembe helyezése óta több mint 2,7 millió dolláros – a parkolóórákból származó – többletbevételt hozott az amerikai metropolisznak. A ParkIndy ezt […]

Friss, ropogós