Mike Michel: ebben nincs semmi csel

MikeMichelDecember 24-25-26-án korlátlan Hipernet hozzáférést ajándékoz ügyfeleinek a Telenor. Az adatforgalmi számlálók lekapcsolásával gyakorlatilag korlátlan internet eléréssel használható a Hipernet minden telenoros számára, legyen szó lakossági, üzleti, számlás vagy kártyás előfizetésről. “A Telenor azzal segíti ügyfeleit, hogy az ünnepek alatt azok is találkozhassanak – az interneten keresztül -, akik személyesen nem tölthetik együtt az ünnepeket. Előfizetőink a korlátlan Hipernet eléréssel gondtalanul megoszthatják élményeiket családtagjaikkal, barátaikkal, távoli szeretteikkel is. Büszkék vagyunk, hogy mi hozhatjuk össze a távol élő embereket az ünnepek alatt is” – mondta Mike Michel, a Telenor Magyarország kereskedelmi vezérigazgató-helyettese.

A Telenor Karácsonyi ajándéka: három nap korlátlan Hipernet

A Hipernet eléréshez karácsonyi készülék ajánlat is dukál: a Telenor karácsonyi akciójában számos készülék, meghatározott tarifával akár húszforintos áron is megvásárolható, amihez a szabad Hipernet napokon túl hat hónapon át megduplázott internet csomagot ad a szolgáltató. A kártyás ügyfeleknek is egyszerűbbé vált az okostelefon beszerzése, belépő szintű androidos telefon, vásárláskor történő egyenlegfeltöltés esetén akár 9990 forintért is megvásárolható. A karácsonyi időszak sztár-táblagépe a Telenornál az Alcatel Pop7, amely meghatározott tarifával már 2990 forintért elvihető.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Mi az? Hordozható, és QR-kód alapú wifi csatlakozásra képes

sze dec 17 , 2014
Magyarországon is kapható az Epson első hordozható üzleti projektora, amely QR-kód segítségével történő wifi csatlakozással rendelkezik. Az EB-W28 3 LCD projektort okos eszközökkel való használatra tervezték, így lehetővé teszi a tartalom gyors és egyszerű megosztását. „Az iProjection QR-kód olvasó segítségével teszi lehetővé, hogy a felhasználók okostelefonjukkal vagy táblagépükkel egyszerűen csatlakozzanak […]
tévé, televízió

Friss, ropogós