Ígéretes lehetőségekkel kecsegtet a Huawei

Huawei HDC.Together 2023Üzleti újdonságok és innovációk sorát mutatta be augusztus elején rendezett éves fejlesztői konferenciáján a Huawei.

A HDC.Together rendezvényen a vállalat ismertette a Huawei Mobile Services (HMS) közelmúltbeli növekedését, legújabb innovációit, üzleti együttműködéséket célzó megoldásait, valamint bemutatta a jövő évi terveit is. Emellett betekintést adtak Kína dinamikusan fejlődő mobilinternet-piacába, különös tekintettel a járvány utáni lehetőségekre.

„Az elmúlt évben figyelemre méltó eredményeket értünk el a termékinnováció és az üzletfejlesztés terén. Az eredmények tükrözik a növekedés iránti elkötelezettségünket, a világszerte regisztrált fejlesztők és együttműködő partnerek száma folyamatosan nő. Bár az elmúlt években rengeteg kihívással kellett szembenéznünk, a legnehezebb időszakon már túl vagyunk. Továbbra is elkötelezettek vagyunk az innováció jövőjének alakítása mellett, a célunk, hogy úttörő megoldásokkal segíthessük a felhasználókat világszerte” — mondta Walter Ji Rengui, a Huawei Fogyasztói Üzletág Globális Ökoszisztéma Fejlesztési és Üzemeltetési Osztályának elnöke.

AppGallery: 580 millióan nem tévedhetnek

Az AppGallery mára globálisan stabilan a Top 3 mobilalkalmazás-ökoszisztéma között van, az alkalmazás-áruház 580 millió havi aktív felhasználóval rendelkezik, a gyorsalkalmazások (Quick Appok) pedig több mint 170 millió havi aktív felhasználót vonzottak eddig. Az alkalmazáskínálat további bővítésén 6,35 millió regisztrált fejlesztő dolgozik világszerte. A Newsweek amerikai hetilap „A 2022-es IFA legjobbjának” választotta az AppGalleryt, amely Mobile Game Awards-on 2023-ban elnyerte az „Év legjobb alternatív alkalmazás-áruháza” díjat is.

Petal Ads: 16 új típusú hirdetési forma

A Huawei saját mobilhirdetési ökoszisztémája, a Petal Ads révén felismerte, hogy a nemzetközi mobilhirdetési piac még gyerekcipőben jár, és csak kevés szolgáltató képes teljes körű globális megoldásokat kínálni a hirdetőknek. Ebben a makrogazdasági trendekkel szemben is ellenálló, kiaknázatlan szegmensben a Petal Ads nagy lehetőséget lát abban, hogy segítse a hirdetőket a kereskedelmi kapcsolatok megteremtésében, és elősegítse a különböző régiók – köztük Kína – összekapcsolását.

A platform célja egy hatékony, pontos, növekedés által vezérelt üzleti ciklus felépítése. A Petal Ads adatprofilokat és AI-algoritmusokat használ, hogy elősegítse az AppGallery, a Huawei tulajdonában lévő média és a legfontosabb hirdetési szolgáltatók piaci terjeszkedését – ezzel növelve a felhasználói kört, és végső soron a kapcsolódó alkalmazások, hírfolyamok, termékek, tartalmak és szolgáltatások népszerűségét. A platform, amely hamarosan 16 új típusú hirdetési formával bővül, várhatóan megduplázza hirdetési forgalmát idén.

Kínai piac: ígéretes lehetőségek

A gazdaság fellendülésével párhuzamosan a fogyasztói magatartás világszerte visszatért a járvány előtti szintre: az emberek magabiztosabban vásárolnak és jellemzően a mobilinterneten keresztül informálódnak, és újra aktívabban vásárolnak mobiltelefonjukon keresztül. Különösen érvényes ez a tendencia a kínai piacra: idén a zömében mobileszközök által uralt kínai hirdetési piac várhatóan még tovább növekszik.

Egy tőzsdei befektetők számára készült kereskedő alkalmazás, a QuestMobile által végzett kutatás eredményei azt mutatják, hogy ígéretesek a kilátások a mobilhirdetések hatékonyságát illetően. A felmérés szerint a mobilalkalmazások letöltései markánsan növekedtek 2023 első felében a turizmus, valamint az utazási- és a szórakoztatóipar gyors fellendülése miatt. A rendezvényen tartott panelbeszélgetésben Juan Manuel Ortiz Pascual, a Turismo Andalucía marketingvezetője leszögezte: „az lesz a marketing kulcsa, hogy hogyan lehet pontosan és hatékonyan elérni a potenciálisan utazni vágyó felhasználókat.”

Új együttműködési lehetőségek

A konferencián a Huawei szándéknyilatkozatot írt alá két kiemelkedő partnerével, a Poly-Gamma hirdetési vállalattal és a Tourismo Andalúciával. Az új partnerség a Petal Ads-szel lehetővé teszi a Poly-Gamma számára, hogy prémium kategóriás felhasználókat érjen el a kínai és a globális piacon egyaránt. A Tourismo Andalúciával kötött megállapodás pedig lehetővé teszi, hogy a turisztikai vállalat a Huawei hirdetési platformján, a Petal Ads-en népszerűsítse Dél-Európa egyik legszebb turisztikai célpontjaként számontartott andalúziai régiót a kínai turisták körében is.

Justin Chen, a Huawei Consumer Cloud Service Advertising elnöke elmondta: “Miközben a Petal Ads a bevételszerzés izgalmas útjára lép, mi továbbra is határozottan a jövőre összpontosítunk. A küldetésünk egyértelmű: hatékony és pontos eszközöket kell biztosítani a vállalkozások számára, és ösztönözni a növekedést. Számos innovatív megoldásunkkal készen állunk arra, hogy újradefiniáljuk a teljesítményalapú marketinget, miközben mindenki számára biztonságos hirdetési környezetet biztosítunk.”


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Árfigyelő: jön a bevásárlólista

hét aug 28 , 2023
Újabb felhasználóbarát funkciókkal fog bővülni a héten az árfigyelő rendszer: bevásárlólistával fokozzák a nemzetközi helyzetet piaci versenyt — jelentette be a Gazdasági Versenyhivatal (GVH). Hogy pontosan mire lesz képes a az új fejlesztés, az nem derül ki az MTI híréből, ami szinte bizonyos: az inflációnak annyi! A GVH 2023. július 1-jén […]
árfigyelő

És még ez is...