Hivatalos: Kisvállalat lett a Microsoft Magyarország

Szabó Péter MicrosoftNem tiltakozott a Microsoft Magyarország az ellen, hogy a társaság egyik vezetőjét a kisvállalati kategóriában díjazták: ezzel mintegy elismerve, hogy a vállalat lecsúszott a középvállalati kategóriáról.

A Microsoft Magyarország Számítástechnikai Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság egyik ügyvezetője, Szabó Péter lett „Az Év Cégvezetője” egy hr-magazin által megrendezett versenyen, kisvállalati kategóriában. A korábbi évekhez hasonlóan az idén is ajánlás alapján kerültek be a versenyzők a címért zajló versenybe, amely kis-, közép- és nagyvállalati kategóriában zajlott. Közülük választott ki kategóriánként négy-öt jelöltet a magazin szerkesztősége, egy jelöltről pedig közönségszavazás döntött.

Az állítólag rangos díj elnyerését Szabó szerényen így kommentálta: „Rengeteg kitartás, elszántság és alázat kell ahhoz, hogy valaki jó vezető tudjon lenni a technológiai szektorban, ami elképesztő sebességgel alakul át. Abban, hogy mégis sikeres tudtam lenni, fontos szerepet játszott a folyamatos tanulás, a kollégák és a család támogatása. Külön hálás vagyok a Microsoft Magyarország csapatának, akikkel – a világ legnagyobb vállalatát képviselve – a szó jó értelmében tényleg úgy működünk nap mint nap, mint egy kisvállalkozás. Nyitottság és egymás őszinte támogatása jellemzi a vállalati kultúránkat és segít hozzá azokhoz a fantasztikus sikerekhez, amiket elértünk már és el fogunk érni a jövőben!”

Szabó korábban 15 és fél éves szakmai múlttal rendelkezik az FMCG szektorban, az Unilevernél töltött be különböző vezetői pozíciókat. 2016 nyarán igazolt a Microsoft Magyarországhoz, ahol előbb vállalati és partnerkapcsolati üzletágigazgatóként, később a lakossági üzletág régiós igazgatójaként dolgozott. Szabó 2022. július 1-je óta tölti be a Microsoft Magyarország egyik ügyvezető igazgatói posztját. Ugyanilyen beosztásban van még a magyarországi leányvállalatnál Benjamin Orndorff, Csanak Gabriella és Fernandes Zayn is.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Hamarosan érkeznek az űj Surface-ek

sze ápr 3 , 2024
ShareTweetPinShareA Microsoft bemutatta az első, üzleti felhasználásra szánt mesterséges intelligenciával (MI) megtámogatott számítógépeit, a Surface AI PC-ket: a Surface Pro 10 for Business és a Surface Laptop 6 for Business eszközöket. A redmondi társaság közleménye szerint az új számítógépek jelentős előrelépést jelentenek az ügyfél-központú design megvalósításában, és számtalan olyan tulajdonsággal […]
Microsoft Surface

És még ez is...