Meghirdették a Vodafone Digitális Díj pályázatot

Amand Nelson, VodafoneHarmadik alkalommal hirdette meg a Vodafone Magyarország Alapítvány a Vodafone Digitális Díjat három kategóriában, a 15 millió forint összdíjazású pályázatra 2021. április 20-áig lehet jelentkezni.

Amanda Nelson, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója elmondta, hogy a világjárvány hatására a telekommunikáció, a technológia minden korábbinál fontosabb szerepet tölt be. A most zajló változások lehetőséget adnak arra, hogy jobb, fenntarthatóbb digitális világ alakuljon ki. Orbán Anita, a Vodafone Magyarország vállalati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettese, az igazgatóság tagja elmondta, a díj népszerűsége bizonyítja jogosultságát, az elmúlt két év pályázataira mintegy háromszáz jelentkezés érkezett. Az innovációs versenyen bárki részt vehet a meghirdetett témákban már működő, de fejlesztendő projekttel, vagy bevezetés előtt álló digitális megoldással.

A tájékoztatás szerint a digitális oktatás kategóriában olyan pályamunkákkal lehet pályázni, amelyek a technológia segítségével könnyebbé, hatékonyabbá vagy élményszerűbbé teszik a tanulást, az oktatást a diákok, a pedagógusok vagy a szülők számára. A digitális egészségügy kategóriában olyan megoldásokat vár a kiíró, amelyek a technológia segítségével hozzájárulnak az egészségügyi ellátás hatékonyabbá tételéhez, vagy támogatják a digitális eszközök használatának népszerűségét az egészségügyi szektorban. A bolygónk és fenntarthatóság kategóriában olyan innovatív, digitális megoldásokat lehet beadni, amelyek hozzájárulnak a környezettudatosság széleskörű elterjesztéséhez, a környezet megóvásához.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Az időseket érintő internetes csalások megelőzésére ajánl óvintézkedéseket az NMHH

hét febr 15 , 2021
ShareTweetPinShareAz időseket érintő internetes csalások megelőzésére ajánlott óvintézkedéseket a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) öt pontban. Arra hívták fel a figyelmet, hogy ugyan a nagyszülők, dédszülők körében nagyjából 820 ezren hetente interneteznek, kevésbé vannak tisztában a virtuális tér kockázataival, mint a fiatalabb, rutinosabb felhasználók. Hozzátették, a kötelező elővigyázatossággal, a […]
öregember, laptop

És még ez is...