GVH: Basa az új sajtószóvivő

BasaAndreaNovember elsejétől Basa Andrea Gazdasági Versenyhivatal (GVH) sajtószóvivője. Basa közel kilenc éve munkatársa a GVH Fogyasztóvédelmi Irodájának. Vizsgálóként a fogyasztókat, üzletfeleket megtévesztő magatartásokra, összehasonlító reklámokra vonatkozó piaci jelzések intézését és versenyfelügyeleti eljárások lefolytatását, koordinálását végezte elsősorban az infokommunikációs szektor ügyeiben. Ez idő alatt nagy tapasztalatra tett szert az úgynevezett fogyasztós ügyek kezelésében.

Az új sajtószóvivő kinevezésével egy időben jelentette be a hivatal, hogy a Versenykultúra-fejlesztési és Kommunikációs Csoportot 2014. szeptember elsejétől Gedeon András vezeti, aki ezt megelőzően a Nemzeti Munkaügyi Hivatalnál és jogelőd szervezeténél látta el az intézményi, szakterületi kommunikációs, illetve szóvivői feladatokat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A karácsony nem a mobiloké és a tableteké lesz

sze nov 5 , 2014
Idén átlagosan 33 ezer forintot terveznek költeni az aktív internetezők a karácsonyi ajándékokra. Egy négyfős család esetében — ha figyelembe vesszük a közös rokonokat — a karácsonyi ajándékvásárlás közel ötvenezer forinttal is megterhelheti a háztartás büdzséjét. Ebben nincsenek benne az ünnepi menü, vagy éppen a karácsonyfa kiadásai — derül ki az […]
karácsony ünnepe

Friss, ropogós