Gigantikus kapacitású adatközponti SSD-ket mutatott be a Kingston

Tony Hollingsbee, a Kingston SSD-üzletágának EMEA-régióért felelős vezetőjeA Kingston Digital bemutatta adatközponti meghajtóinak 7,68 TB kapacitású változatát, melyek közül a Data Center 500R (DC500R) és 450R (DC450R) SATA modellek szállítását már meg is kezdte. A DC1000M 7,68TB U.2 NVMe szállítása pedig júniusban indul. A nagyobb tárkapacitású SSD-k szigorú szolgáltatásminőségi követelményeket teljesítve, alacsony késleltetés mellett kiszámítható I/O-sebességet nyújtanak az NVMe és/vagy SATA technológiával működő adatközpontokban. „Az adatközpontok számára kínált nagykapacitású meghajtókkal a vállalatok nagyobb méretű tárhelyet hozhatnak létre változatlan alapterületen, ami a számítási felhő minden korábbinál gyorsabb ütemű terjedését látva fontos szempont. Adatközponti SSD-kínálatunk minden nagyvállalat igényeinek megfelel egészen a hiperskálázható kategóriáig, ugyanakkor a TCO alacsony szinten tartásához is hozzásegítjük a szervezeteket” – mondta Tony Hollingsbee, a Kingston SSD-üzletágának EMEA-régióért felelős vezetője. A DC500R, DC450R és DC1000M SSD-k hamarosan elérhetők lesznek Magyarországon, s öt év korlátozott garancia és ingyenes műszaki támogatás jár majd hozzájuk.

A Kingston 7,68 TB kapacitású adatközponti SSD-i
DC500R: Nagy olvasási teljesítményt igénylő alkalmazásokhoz, például webkiszolgálókhoz, virtuális asztali infrastruktúrához, operatív adatbázisokhoz és valós idejű analitikához** készült, VMware Ready tanúsítással rendelkező SSD.

DC450R: Konkrét, célzott funkciócsomag nagy olvasási kapacitást igénylő alkalmazásokhoz, olyan adatközpontokra optimalizálva, ahol a felhasználók nem szeretnének sokat költeni drágább, nagy írási teljesítményű SSD-kre. Tartalomszolgáltató hálózatokhoz, edge computing alkalmazásokhoz és különféle szoftveresen vezérelt tárolóarchitektúrákhoz kifejlesztve.

DC1000M: Üzem közben cserélhető, U.2 (2,5″) formai kialakítás, gördülékeny integráció a PCIe csatolófelülettel és U.2 hátlappal szerelt, legújabb generációs kiszolgálókkal és tárolótömbökkel. Nagyvállalati funkciók, például végponttól-végpontig terjedő útvonalvédelem, áramveszteség elleni védelem (PLP) és az adatok megbízhatóságát javító távoli rendszerfigyelés (telemetria).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Egyre több reklámmal bombázzák a csemetéket

vas jún 7 , 2020
Az NMHH Médiatanácsa megvizsgálta a tematikus gyerekcsatornák reklámozási gyakorlatát, amely öt televízió 2011-es és 2019-es adatait hasonlítja össze. A dokumentum rávilágít arra, hogy egyre több reklámot tesznek közzé ezeken a tematikus csatornákon. A gyerekcsatornák ártalmatlan “villanypásztor” szerepe már a múlté, hiszen egyre komolyabb marketingtényezőként tekintenek a fiatalokra, így e csatornák […]
televízió

Friss, ropogós