Hamarosan érkezik a Toshiba Satellite C40-C

ToshibaA Toshiba bemutatta új laptopját, a Satellite C40-C modellt, amelyet olcsósága ellenére olyan funkciókkal láttak el, ami kategóriájában ma még ritka. A 14 hüvelykes (35,6 cm) Satellite C40-C méretének köszönhetően játékra és munkára egyaránt használható. A gyártó szerint ideális választás második laptopként, vagy gyermekek, diákok számára első eszközként a házi feladat megírására, tanulásra. A készülékhez OneDrive felhőalapú tárhely is jár. A felhasználók automatikus mentést is beállíthatnak, így az elkészült fájlokat más eszközökön is használhatják.

A laptopra Windows 8.1 operációs rendszert telepítettek, amely a Windows 10 frissítési lehetőségének megjelenése után ingyenesen frissíthető. A Satellite C40-C a helyben tárolandó adatok számára gyors működésű, 32 GB kapacitású eMMC flash memóriát biztosít. A beépített UHS-I szabványt is támogató, 2 az 1-ben SD/MMC kártyaolvasó segítségével ez a belső tárhely tovább bővíthető. Egyéb eszközöket az egy HDMI és a három USB port segítségével csatlakoztathatunk. A Toshiba C40-C előre láthatólag 2015 harmadik negyedévében kerül a hazai boltokba.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Lehallgathatatlan a CryptTalk

sze júl 1 , 2015
Az NCC Group vizsgálati jelentése szerint a CryptTalk valóban megfelelően titkosítja a telefonhívásokat, és nem tartalmaz semmilyen biztonsági rést. A szigorú vizsgálat eredményeként az NCC a CryptTalk hívástitkosító megoldást biztonságosnak, hibamentesnek és szakmai szempontból kiemelkedőnek minősítette — állítja a társaság közleménye. E szerint az NCC biztonsági szakértői többek között azt […]