Az eSense törzsrészvényeivel bővül a BÉT standard kategóriája

callcenterAz eSense Human Resources Szolgáltató Nyrt. törzsrészvényeivel bővül a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) standard kategóriája, a társaság papírjaival május 31-én indul a kereskedés, 232 forintos bevezetési áron.

A kibocsátó kétmillió darab, húszmillió forint össznévértékű, egyenként tíz forintos részvényeit május 24-én vezették be a tőzsdére. A társaság főtevékenysége a munkaerőkölcsönzés, elsősorban callcenterek és szolgáltató központok (SSC) számára biztosít munkatársakat közép- és hosszútávra. Emellett telefonos ügyfélszolgálatok és callcenterek kialakításával és működtetésével, valamint callcenterrel kapcsolatos tanácsadással is foglalkozik. A budapesti székhelyű, magyar tulajdonú társaságot 2007-ben alapították, jelenleg a legnagyobb tulajdonosa a 5Stars Holding Zrt. 89 százalékos részesedéssel.

Az eSense Nyrt 2021 első kilenc hónapjában 1,734 milliárd forint árbevétel mellett 136 millió forint adózás utáni nyereséget ért el. (A teljes évről egyelőre nincsenek nyilvánosan elérhető adatok.) Az előző évben, 2020-ban 2,79 milliárd forint árbevétel mellett 359 millió forint volt az adózott eredménye. A csoport által foglalkoztatottak átlagos létszáma 419 volt 2021 első kilenc hónapjában.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Google térképén a Volánbusz vidéki városi menetrendjei

vas máj 29 , 2022
Megérkeztek a Google-térképre a Volánbusz Zrt. vidéki városi menetrendjei – jelentette be Vitézy Dávid. A Technológiai és Ipari Minisztérium (TIM) közlekedésért felelős államtitkára szerint szombattól fokozatosan jelennek meg a Volánbusz vidéki városi (helyi) menetrendjei a Google-térképen, egyelőre a tervezett menetrendi adatokkal. Vitézi szerint ezzel könnyebben tervezhetővé válik a közösségi közlekedés […]
Vitézy Dávid TIM

Friss, ropogós