Mobil Munka: életet lehelnének az álláspiacba

Mobil MunkaAz álláskeresés teljes folyamatát alakítja át a Profession.hu új fizikai munkára, szakmunkára, vendéglátásra és adminisztrációs állásokra specializálódott alkalmazása, a Mobil Munka.

A Mobil Munka ötletének lényege, hogy az olyan típusú munkáknál, amelyeknél nem létfontosságú a többkörös felvételiztetés, a végletekig egyszerűsíti a jelentkezést. A lokáció és érdeklődés alapján megjelenő munkalehetőségek között a Tinder alkalmazáshoz hasonlóan szemezgethetnek a munkakeresők és önéletrajz nélkül akár telefonon vagy sms-ben is jelentkezhetnek a felkínált állásokra.

A Profession.hu közleménye szerint a magyarok harmada már mobilon keres munkát, ráadásul elvárja az egyszerűséget és a gyorsaságot. Erre a trendre válaszol a Mobil Munka alkalmazás. Az alkalmazásban az állások a GPS koordinátánk és az érdeklődési köreink szerint jelennek meg a kijelzőnkön. Azokat a lehetőségeket, amelyek tetszenek jobbra, a nem tetsző állásokat pedig balra húzzuk. A szimpatikus pozíciókra ezután egyetlen érintéssel, önéletrajz és motivációs levél nélkül lehet jelentkezni. Akár sms-ben, telefonon és e-mailen is. Így egyszerűsítve le mind a munkaadók, mind a munkavállalók számára a sokszor bonyolult és időigényes folyamatot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Spöttle szerint le kellene tiltani a még fel nem használt SIM-kártyákat

ked okt 11 , 2016
Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő szerint a Magyarországon vásárolt SIM-kártyák közül még az eddiginél többet is felhasználhatnak terroristák vagy bűnözők. Spöttle szerint a kártyák lehet, hogy külföldön vannak, akár az Iszlám Állam birtokában. Ezért ha van rá mód, le kellene tiltani azokat. Hozzátette: Magyarországon szigorítani szükséges a SIM-kártyák vásárlásának szabályait. A Terrorelhárítási Központ […]