Mio: a jövő a térkép nélküli GPS-eké

mioAz internetről letölthető, illetve okostelefonokra telepíthető navigációk korában egyre kevesebb szerep jut a kizárólag GPS funkcióval bíró, drága eszközöknek. A Mio legújabb Base Map sorozata például előre telepített térképek nélkül kerül forgalomba, így kizárólag a valóban hasznos útvonalak letöltésére kell költeni, de lehetőség van a kívánt térkép bérlésére is. A megvásárolt térképekhez élettartamig szóló térképfrissítés jár, ami folyamatos új útvonalakat és extra kilométereket, valamint a hasznos helyek és érdekes pontok (POI) bővülését hozza minden alkalommal. A térkép bérlése többféle megoldást kínál a gyártó, a lehetőségek a három naptól az egész hónapos bérlésig terjednek.

A Mio újgenerációs Base Map készüléke ötcollos érintőképernyővel, 800MHz-es MStar processzorral rendelkezik. Az úton töltött időt sávkövető rendszerrel és IQ Routes technológiával teszi könnyebbé, a városi közlekedésben pedig parkolási asszisztenssel segíti a sofőrt. LearnMe Pro funkciója képes a rögzített adatokból megtanulni vezetési szokásainkat, így a későbbiekben ehhez illő útvonalakra tesz javaslatot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Symantec erősít

sze szept 23 , 2015
A Symantec új Internet of Things (IoT) megoldásokkal és partneri megállapodásokkal erősíti biztonsági portfólióját — jelentette be az it-biztonsági társaság. Mint írják, a társaság már több mint egymilliárd Internet of Things eszköznek biztosít védelmet (IoT – hálózatba kapcsolt eszköz), a televízióktól kezdve az autókon keresztül az okos mérőket is magában foglaló […]

Friss, ropogós