Olcsó Nokia Lumiák jönnek csúcskategóriás fotóaparáttal

windows-telefonA Microsoft bejelentette a Nokia Lumia 830, a Lumia 735 és a két SIM kártyás Lumia 730 okostelefonokat, amelyek a legújabb Windows Phone 8.1 operációs rendszert futtatják megfizethető áron. A Lumia 830 a széria megfizethető zászlóshajója, amely a szélesebb közönség számára kínál olyan csúcskategóriás innovációkat, mint például az optikai képstabilizátor vagy a PureView képalkotási technológia. A vékony kialakítású, kompakt Lumia 735 és a két SIM kártyás Lumia 730 készülékek széles látószögű előlapi kameráikkal, megfizethető áron kerülnek forgalomba és ideálisak Skype hívásokhoz, valamint selfie képek készítésére.

„Célunk, hogy olyan lenyűgöző termékeket kínáljunk felhasználóinknak, amelyek a Microsoft digitális tudásának és tapasztalatának legjavát képviselik és alkalmazzák” – mondta Chris Weber a Microsoft Mobile Devices Sales alelnöke. „A Lumia 830, a Lumia 735 és a két SIM kártyás Lumia 730 okostelefonok a népszerű Microsoft szolgáltatások – a Skype, a Microsoft Office és OneDrive – előnyeit egyesítik a Lumia dizájn és képkészítési innovációival, így megfizethető áron kiemelkedő felhasználói élményt kínálnak.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Symantec: tényleg hülye, aki antivírust telepít az androidos készülékére? I.

szo szept 6 , 2014
Az it-biztonsági iparág szinte minden képviselője az Android platformban rejlő veszélyekre figyelmeztet. Ennek ellenére Adrian Ludwig, a Google Android biztonsági vezetője szerint a felhasználóknak nem szükséges antivírus- vagy más biztonsági szoftvert telepíteniük készülékeikre. A Symantec most lépésről lépésre igyekszik megcáfolni az Android biztonságosságával kapcsolatos tévhiteket. A Symantec nemrégiben készítette el […]
Android

Friss, ropogós