Ezt ajánlja a Dell az iskolakezdéshez

AlienwareA Dell bemutatta a nebulóknak szánt termékeit. Ilyenek például a multifunkciós Inspiron 2 az 1-ben készülékek, amelyek egy laptopot és egy táblagépet ötvöznek egybe. A gyártó szerint a tanórák, a sport, a szakmai gyakorlatok és még temérdek elfoglaltság mellett a hallgatóknak olyan eszközökre van szükségük, mint a Dell Inspiron 2 az 1-ben, amelyek megfelelnek a folyton változó igényeknek. A sokoldalú, 360 fokos forgópántnak köszönhetően a készülékek négy különböző módban is használhatók: laptopmód, hogy könnyebb legyen a gépelés, sátormód, hogy a recepteket követhessük főzés közben, állványmód a kedvenc filmek vetítéséhez és táblagépmód, hogy folyamatosan lépést tartsunk a közösségi médiával.

A Dell az XPS laptopjait és asztali számítógépeit is jó vételnek tartja csemeték számára, mint írják, prémium teljesítményükkel és kialakításukkal az XPS laptopok és asztali számítógépek tökéletesek azoknak a maximalista felhasználóknak, akik a teljesítmény mellett az igényes megjelenésre is nagy hangsúlyt fektetnek. Ugyancsak ajánlják az Alienware számítógépeket, amelyeknek elsősorban a játékosoknak építik. Mint írják, az egyik legigényesebb felhasználói körnek tervezett, kiemelkedő teljesítményt nyújtó Alienware készülékek átsegítik a hallgatókat a legnehezebb iskolai kihívásokon, és ami talán még fontosabb, a legújabb videojátékokon is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A csomagolások is nagyon okosak lesznek

ked aug 16 , 2016
A vásárlási szokások változásai a csomagolóipart sem hagyják érintetlenül. Mélyreható átalakulások előtt áll ez a szektor, hogy lépést tartson az egész világot behálózó infokommunikációs fejlesztésekkel. Ennek megfelelően a jövőben olyan technológiai újításokkal vértezhetik fel a csomagolásokat, amelyek többek közt biztonságosabbá teszik a vásárlást, illetve interaktívan kommunikálnak a vásárlókkal. A lehetőségek […]
csomag, doboz

Friss, ropogós