Jönnek az 512 gigabájtos, BGA-tokozású NVMe SSD-k

Samsung-BGA-tok-NVMe-SSDA Samsung Electronics bejelentette, hogy megkezdi az iparág első NVMe PCIe BGA-tokozású szilárdtest-meghajtójának (solid state drive, SSD) tömeggyártását a következő generációs számítógépekben és az ultravékony notebookokban való felhasználáshoz. A PM971-NVMe elnevezésű új BGA NVMe SSD rendkívül kisméretű tokozással rendelkezik, az összes lényeges SSD-alkotórészt tartalmazza, beleértve a NAND flash memóriát, a DRAM-ot és a vezérlőt is.

„A Samsung új BGA NVMe SSD-je az elérhető legkisebb formátumával és az akár 512 GB-os tárolási kapacitásával megháromszorozza a tipikus SATA SSD-k teljesítményét” – mondta Jung-bae Lee a Samsung Electronics Memory Product Planning & Application Engineering tervezőcsoportjának szenior alelnöke – „A kisméretű SSD bevezetésének köszönhetően a globális számítástechnikai vállalatok időben hozhatnak forgalomba karcsúbb és elegánsabb számítástechnikai eszközöket, miközben a fogyasztók számára még jobb számítógépes környezetet tudnak biztosítani.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Balogh Ákossal erősített az Invitel

sze jún 1 , 2016
Az Invitel 2016. május 1-től Balogh Ákost nevezte ki a vállalat pénzügyi vezérigazgató helyettesévé. A szakember 2016. május 1. óta tölti be a pozíciót. A 45 éves szakember az Egyesült Államok-beli Christopher Newport Egyetemen szerzett diplomát, majd a Harvard Business School pénzügyi irányítási programját végezte el. Balogh a Philip Morris […]

Friss, ropogós