Jönnek az LG ultrakönnyű laptopjai

LG-gramHamarosan Magyarországon is megvásárolhatók az LG ultrakönnyű, könnyen hordozható, nagyteljesítményű és hosszú akkumulátoridejű gram laptopjai. A 16:10-es képarányú termékcsalád három modellje már előrendelhető, hamarosan pedig haza is lehet vinni azokat.

A most hazánkba érkező LG gram 17 (17Z90P), LG gram 16 (16Z90P) és LG gram 14 (14Z90P) laptopok mindegyike 16:10 képarányú kijelzőt kapott, amely a legtöbb, általában 16:9-es képarányú laptophoz képest nagyobb képernyőfelületet, ezzel pedig hatékonyabb munkavégzést kínál. Az LG gram 17 a nagyméretű, 17 hüvelykes képernyőméret ellenére is csupán 1,35 kg-ot nyom, az LG gram 16 és 14 modellek pedig mindössze 1,19 kg-ot és 999g-ot nyomnak, vastagságuk 1,68 centiméter. A 16 colos modellt ráadásul a Guiness-világrekordok között is elismerik a világ legkönnyebb kereskedelmi forgalomban kapható 16”-os laptopjaként. Az LG ultravékony képernyőkáváival és a rejtett zsanérmegoldásával mindhárom modell kimagasló, 90 százalékos képernyő-gépház arányt (STBR) mutat fel. A nagyméretű, kényelmes billentyűzettel és touchpaddal a gépelés a könnyű hordozhatóság ellenére is mindhárom eszközön gyors és kényelmes. A gyártó szerint munkához és szórakozáshoz is ideálisak a notebookok nagyfelbontású kijelzői, amelyek a DCI-P3 színtér 99 százalékát képesek megjeleníteni. Az LG gram laptopok Intel Evo platformhitelesítéssel rendelkeznek, a készülékeket pedig 11. generációs Intel Core processzor hajtja, amely Iris Xe grafikával és gyors LPDDR4x memóriával egészül ki. Mindhárom LG Gram modell 80Wh-ás, nagy sűrűségű akkumulátort kapott, amely 22 órás üzemidőt biztosít, így a felhasználóknak nem kell minden alkalommal magukkal vinniük a töltőadaptert.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Nem minősül tiltott állami támogatásnak az Amazonnak nyújtott luxemburgi adókedvezmény

vas máj 16 , 2021
Az Európai Bíróság elutasította az Európai Bizottság 2017-es döntését, miszerint az Amazon óriásvállalatnak nyújtott luxemburgi adókedvezmények tiltott állami támogatásnak minősülnek, így nem fogadta el a testület kérvényét arra vonatkozólag sem, hogy az amerikai cég 250 millió dollárt fizessen vissza a nagyhercegségnek. Az uniós versenyhatóságként eljáró Európai Bizottság 2014-ben indított vizsgálatot […]
Margrethe Vestager

Friss, ropogós