Négyprocesszoros multifunkcióst dobott a piacra a Samsung

Samsung-MultiXpress-7A Samsung új A3-as formátumú multifunkcionális nyomtatója (MFP), a MultiXpress 7 (MX7) a gyártó szerint rendkívül gyors. Ez az egyetlen olyan A3-as formátumú MFP a ugyanis a piacon, amelyet négymagos processzor működtet. Ez lehetővé teszi, hogy a készülék könnyedén és gyorsan dolgozzon fel bármilyen dokumentumot, faxüzenetet vagy szkennelési feladatot. A továbbfejlesztet Smart UX 2.0-nak köszönhetően a felhasználók nyomtatás előtt közvetlenül a készülékről is megtekinthetik, és módosíthatják a fájlokat.

Az MX7-es számára elég 18 másodperc az elinduláshoz, és 12 másodperc alatt képes arra, hogy alvó üzemmódból használatra kész állapotba álljon vissza. Mindössze három másodpercre van szüksége ahhoz, hogy egy fekete-fehér, és 4,5 másodpercre, hogy egy színes nyomtatást elkezdjen. Az MX7-es jelentősen lecsökkenti a szkenneléshez szükséges időt is: a percenként akár 120 egyoldalú és 240 kétoldalú képszkennelési sebességre képes. Az MX7 továbbfejlesztett, elforgatható 10,1 hüvelykes kijelzővel rendelkezik. Az MX7-es 300 ezer oldalt képes kinyomtatni egy hónap alatt, és olyan nagyméretű tonerkazettákat használ, amelyekkel a felhasználók akár 30 ezer színes vagy 45 ezer fekete-fehér oldal is kinyomtatható.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Simon: tanulni, tanulni, tanulni!

hét febr 16 , 2015
Simon Attila szerint a hozzáállás dönti el, hogy valaki jó informatikus-e. A Qualysoft vezérigazgatója fontosabbnak tartja az elméleti felkészültséget, mint a gyakorlatot. – Ma az a törekvés a felsőoktatásban, hogy minél több gyakorlati szakembert bocsássanak az ipar, a munkaadók rendelkezésére, azaz a gyakorlat fontosabb az elméleti felkészültségnél. Talán nem vagyok […]