Ericsson: bármilyen eszközön, bárhol és bármikor

redAz Ericsson lezárta a Red Bee Media, az Egyesült Királyság egyik vezető médiaszolgáltatójának felvásárlását. A vállalatot a Creative Broadcast Services Holdings értékesítette. Az Ericsson tavaly nyáron jelentette be a Red Bee Media felvásárlására irányuló szándékát, az Egyesült Királyság versenytanácsa pedig 2014. március 27-én hivatalosan is jóváhagyását adta az ügyletre.

Az Ericsson a tartalomszolgáltatók, műsorszórók és televíziótársaságok partnere kíván lenni abban, hogy fogyasztóik bármilyen eszközön, bárhol és bármikor megfelelő video-élményben részesüljenek. Ez jelenleg az egyik legfontosabb igény ezen a piacon — áll a társaság közleményében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Nem elég, hogy nyakunkon a „tárgyak internete”, most jön a „dolgok ERP”-je is

ked máj 20 , 2014
Mivel a felhasználói szintű igényeket háttérbe szorítva első sorban vállalati szintű igényekre szabták, a vállalatirányítási rendszerek (ERP) az elmúlt évek során rossz hírnévre tett szert. E szemlélet megváltoztatására alkotta meg a UNIT4 a “Dolgok ERP-je” (ERP of Things) kifejezést, amely a jövő ERP rendszereit hivatott leírni. Az átalakulási folyamat már […]

Friss, ropogós