Elindult a Xiaomi Pad 6 magyarországi forgalmazása

Xiaomi Pad 6A Xiaomi bemutatta nemzetközi piacain a Xiaomi Pad 6-ot, amely munkaeszköz és szórakoztató központ is egyben.

Napjaink multi-tasking dolgozóinak munkaállomása, a Xiaomi Pad 6 tablet 11 hüvelykes, 309 ppi felbontású WQHD+ (2880 x 1800) kijelzővel rendelkezik, amely éles, tiszta képeket garantál, a Snapdragon 870 mobilplatform, és a nagy méretű, 8840 mAh kapacitású akkumulátor robusztus teljesítményt biztosít egész napra.

Minden nap egyre többre képes

A nagy teljesítményű táblagépet számtalan olyan praktikus funkcióval látták el, amelyek maximálisan kiszolgálják a felhasználói igényeket. A MIUI for Pad szoftver – egy exkluzív mobil felhasználói felülettel, a továbbfejlesztett (második generációs) Xiaomi Smart Pen-nel és a Xiaomi Pad 6 billentyűzettel kiegészülve – nagyban javítja a hatékonyságot. A második generációs Xiaomi Smart Pen-nel a korábbiaknál is könnyebb jegyzeteket és képernyőfotót készíteni, vagy épp a rajzoló funkciót használni a kreatív ötletek illusztrálására: az eszköz praktikus gombjaival pillanatok alatt válthatunk a különböző felhasználási módok – írás, festés, színezés, fotózás – között a Jegyzetek alkalmazásban. Ráadásul a kijelző nagyobb pixelsűrűségének köszönhetően a kis betűméretek is könnyebben olvashatók, így görgetés nélkül még több tartalom jeleníthető meg a kijelzőn.

A Xiaomi Pad 6 használhatóságát a külső billentyűzet még tovább fokozza, ráadásul a gyorsbillentyűk tetszés szerint állíthatók be. A Xiaomi Pad 6 középre helyezett, ultraszéles előlapi kamerája rendelkezik a FocusFrame funkcióval, amely automatikusan úgy állítja be a kamerát, hogy a felhasználó egyértelműen a képernyő közepén maradjon. A táblagép négy mikrofonja pedig nagy pontossággal veszi a beszédhangot, és jelentősen csökkenti a háttérzajt még olyan helyeken is, mint a nyitott munkaterek, kávézók és repülőterek. A Xiaomi Pad 6 egy USB 3.2 Gen 1 interfészt kapott, ami gyors adatátvitelt tesz lehetővé, emellett pedig biztosítja az akár 4K felbontású, 60 Hz-es kimeneti videojelet, kiszolgálva ezzel a többfeladatos munkával járó igényeket.

Keményen dolgozni és keményen játszani

Legyen szó közösségi médiaplatformokon történő kikapcsolódásról, videók megtekintéséről vagy önfeledt játékról, a Xiaomi Pad 6 ultrahordozható szórakoztató központként teszi a dolgát. Az eszköz támogatja a Dolby Vision-t, így elképesztően élénk vizuális élményt nyújt. A kijelző 99 százalékos DCI-P3 színskálát kínál 1,07 milliárd színhez (a CIE 2015 szabványt követve) annak érdekében, hogy a kép fényes és lenyűgöző legyen. A frissítési frekvencia pedig akár 144 Hz5 is lehet, ami garantálja gördülékeny játékélményt. Eközben a TÜV Rheinland által tanúsított alacsony kék fényszint hozzájárul a szemfáradás mérsékléséhez.

A Dolby Atmos és a Hi-Res Audio támogatásának jóvoltából a Xiaomi Pad 6 négy hangszórót tartalmaz, amely az erőteljes basszustól a magas hangmagasságig széles hangtartományt fed le, így nagyszerű hangélményt nyújt, akár rockkoncertet, akár operát hallgat a boldog tulajdonos.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Hatások érik az ionoszférát... alulról és felülről is

hét aug 28 , 2023
A soproni Földfizikai és Űrtudományi Kutatóintézet (FI) munkatársai külföldi kutatókkal együttműködve kutatják a földi légkör napsugárzás által részben ionizált tartományát, a 60–1000 km közötti magasságban elhelyezkedő ionoszférát: a külső plazmakörnyezet és a semleges légkör közötti dinamikusan változó határréteget. Az ionoszférát mind felülről, mind alulról különféle hatások érik. A világűr irányából […]
ionoszféra

És még ez is...