EAM: az élbolyban az IFS

IFS-GartnerMQ-EAM2015-2Három részre szakadt a Gartner szeptemberben nyilvánosságra hozott elemzése szerint az energetikai és közüzemi vállalatok eszközgazdálkodási szoftvereit (EAM) gyártóinak élbolya. A kutatócég idei Bűvös Négyzete (Magic Quadrant) szerint a piaci szegmens két, vitathatatlan vezetője az IBM és az SAP. E két társaság nyakában a svéd IFS liheg, majd az élen álló hármast követi a többi, valamit is számító fejlesztő.

Az IFS az egyetlen „kihívó” az idei Bűvös Négyzetben, amelyiknek van olyan megoldása – az IFS Applications –, amely képes gazdag funkcionalitást nyújtani az ügyfeleinek az energia- és közműszektorban és az olaj- és gáziparban. Az IFS várhatóan tovább fog növekedni az energetikai és közüzemi piacon nem utolsósorban azért, mert, amint azt a Gartner tanulmánya megállapítja, a vevői elégedettségi szintje magas, az alkalmazás funkcionalitása pedig mélyreható.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Honlapverseny indul tétre, befutóra

ked okt 6 , 2015
Honlapversenyt hirdet a Magyar Telekom kis- és közepes vállalkozások számára. Az október 5-én elstartolt versenyre olyan céges weboldalak benevezését várják, amelyek az idén készültek. A versenyben külön kategóriában indulhatnak azok, akik a Magyar Telekom Webkönnyen alkalmazásával készítették el honlapjukat. Kategóriánként öt-öt millió forint értékű marketingkampányt nyerhetnek azok a cégek, akik […]

Friss, ropogós