Megújult a Huawei keresőalkalmazása

Huawei nova 9Újabb fontos megoldással bővült a Huawei saját keresőalkalmazása, a Petal Search.

Megújult a Huawei keresőalkalmazása, a Petal Search: ezentúl a felhasználók több ezer repülő-, szálloda- és autóbérlési lehetőséghez férhetnek hozzá a keresőszolgáltatáson keresztül a Skyscannerrel, a repülőjegy-piactérrel való együttműködésnek köszönhetően. A HMS-alapú, mesterséges intelligencia-vezérelt mobiltelefonos keresőalkalmazás segítségével a hírektől és a helyi szolgáltatásoktól kezdve a filmeken és zenéken át sokféle információ könnyedén megtalálható az interneten, a legújabb újításnak köszönhetően pedig az utazni vágyók is megtalálhatják számításaikat az applikáción belül.

A felhasználók a globális utazási információkat kínáló szolgáltató Skyscanner jóvoltából a Petal Search alkalmazáson belül ezentúl egyszerűen és gyorsan hozzáférhetnek a különböző utazási lehetőségekhez és árakhoz is. A több ezer repülő-, szálloda- és autóbérlési alternatívát az alkalmazáson belül össze is lehet hasonlítani, mielőtt automatikusan a foglalási oldalra irányítana az applikáció. A Petal Search emellett külön utazási csatornán egyedi ajánlatokat is kínál. Az utazási csatorna nemcsak a mobilalkalmazáson keresztül érhető el, hanem a keresőszolgáltatás webes verzióján, a HUAWEI Asszisztensen keresztül is, vagy Huawei okostelefonokon a kezdőképernyő lefelé húzásával is megjeleníthetjük a keresősávot.

Offline zenehallgatás – On
A Huawei-telefonok fontos alkalmazásai közül hasznos funkcióval frissült a Huawei Music zenelejátszó is. Az alkalmazás ezentúl lehetővé teszi a zeneszámok letöltését és az offline zenehallgatást a Huawei készülékeken. A zavartalan zenehallgatást támogató, 147.29MB-os frissítési adatcsomagot a felhasználók közvetlenül az AppGallery-n keresztül tudják letölteni.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A jövő felhőre, és a konténerekre épül

sze jún 8 , 2022
Egy friss felmérés szerint a szervezetek 86 százaléka tervezi modernizálni az infrastruktúráját Európában, ehhez pedig a felhőalkalmazásokra és a mikroszolgáltatásokra váltásban látják a megfelelő választ – derül ki az IDG friss felmérésből. A boldog váltásig vezető út azonban rögös, mivel sok esetben hiányoznak a szükséges alapok. A korszerű technológiákra váltás […]
felhő

Friss, ropogós