Mobilalkalmazással erősít a Waberer’s

kamion Bud SpencerA digitalizáció átalakítja a logisztikát, az ehhez kapcsolódó fejlesztésben a Waberer’s az elsők között kíván részt venni partnereivel – hangsúlyozta Erdélyi Barna, a Waberer’s International igazgatósági tagja a Vodafone Magyarországgal és az instantCMR-rel közösen tartott online sajtótájékoztatón, ahol bemutatták a fuvarozó vállalatnál bevezetés alatt lévő, okostelefonra telepíthető új mobilapplikációt. Erdélyi elmondta, a Waberer’s-nél kétezer gépkocsivezető már használja, vagy a közeljövőben használni fogja az új applikációt, amellyel egy helyre terelik az eddig főleg papíralapon támogatott feladatokat. Az applikációra feltöltik a konkrét fuvarfeladatra szabott, a nemzetközi szabályozásnak megfelelő dokumentációkat, köztük a fuvarlevelet, az útvonaltervet, a szükséges igazolásokat, ezeket eddig többnyire papíron vitték magukkal a járművezetők. Az applikáción keresztül a több napot távol lévő gépkocsivezető azonnal be tudja küldeni a fuvarfeladat teljesítéséhez kapcsolódó számlák fényképes másolatát, a chat funkcióval kapcsolatba tud lépni a vezénylővel, és online követhetők a változások is.

Dobó Mátyás, a Vodafone Magyarország vállalati szolgáltatások üzletágának vezérigazgató-helyettese elmondta: a Waberer’s-nél bevezetett, az instantCMR technológiai startup által fejlesztett applikáció értéket termelő megoldás, működőképes projekt, amelyhez a kommunikációt a Vodafone publikus internettől elkülönített hálózatán biztosítják.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A csodafa szerepe a szépségápolásban

hét márc 14 , 2022
A csodafaként is ismert Moringa Oleifera az északnyugat-indiai Himalájában honos, de a világ szinte minden trópusi és szubtrópusi régiójában nő, ahol a kicsike leveleit legfőképpen zöldségként, salátaként vagy főzelékként fogyasztják. Ennek a növénynek igazán sokszínű és pozitív élettani hatásai is vannak, amiket az emberiség már régről ismer. A gyomorpanaszok, a […]
bodyselect.com

Friss, ropogós