Ha több e-mail fiókot is kezelő applikációt keresel, gondolj a QmailClientre

qmailclientA QNAP Systems, Inc. bejelentette a QmailClient mobil applikációt iOS és Android eszközökhöz, amivel akár több e-mail fiókot is egyszerre kezelhetünk mobil eszközeinken.

Az applikáció szorosan kapcsolódik a NAS-okon már egy ideje elérhető QmailAgent szoftverhez, ami nem csak az e-mailjeinket menti lokálisan, hanem menedzsment-felületet, kereshetőséget és még számos hasznos funkciót is tartalmaz. Fontos kiemelni, hogy képes kezelni a webes e-mail címeket (Gmail, Yahoo stb.) és természetesen az Exchange és Linux alapúakat is. A QmailClient felületén gyorsan válthatunk az e-mail címeink között. A kliens jól használható a levelek menedzselésére, mint az írás, továbbítás, törlés, archiválás, e-mailek megjelölése olvasatlannak vagy olvasottnak. Továbbá tartalmaz egy okos funkciót is, amellyel hatékonyan kereshetünk a mellékletekben és magában az e-mailben is, kihasználva a QNAP NAS minden előnyét. Amikor nagyméretű fájlt szeretnénk csatolni a levelünkhöz, felkínálja a NAS-on tárolt csatolmány QNAP megosztási linkjét, vagy választhatjuk a Google Drive elérést is, így ténylegesen bármekkora méretű csatolmányt tudunk vele küldeni.

„A QmailClient egy praktikus és könnyen kezelhető eszköz, mely egy helyen több e-mail címet is kezel” – nyilatkozta Christine Wang a QNAP termékmenedzsere, valamint hozzátette „Nem csak az e-mailek olvasását és küldését támogatja, hanem csatolmányokat is hozzáadhatunk akár úgy is, hogy azok elérését akár a QNAP NAS-ról hivatkozzuk meg”.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A kábelezési költségek csökkentését ígéri a Siemens új Ethernet switch-e

szo dec 3 , 2016
A Siemens a RUGGEDCOM RSL910 nevű eszközzel bővítette a cég robusztus hálózati komponenseket tartalmazó portfólióját. A RUGGEDCOM RSL910 egy kompakt kivitelű Ethernet switch, amit kemény környezeti feltételek melletti működésre terveztek, ideértve a rendkívül változékony éghajlati és környezeti viszonyokat. Mivel elviseli a -40 és +85 Celsius fok közötti szélsőséges hőmérsékleteket, valamint […]