Minden fillér jó helyre megy: biztosításközvetítő rendszert fejlesztenek 1,1 milliárd forintból

Mészáros LőrincBiztosításközvetítő rendszert fejleszt a Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft., a Budapesti Corvinus Egyetemmel és a suIT SOLUTIONS Informatikai Szolgáltató Kft.-vel konzorciumban, az 1,177 milliárd forintból megvalósuló fejlesztéshez 798,65 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyertek el – közölte a konzorciumot vezető Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft. A közleményük szerint a támogatási kérelmet a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) minősítette támogatásra érdemesnek, azt az NKFI Alapból finanszírozzák. Létrehozzák a komplex biztosításközvetítő rendszert, amely az ügyfelek igényeit a megfelelő biztosítási termékek kiválasztásától a kárrendezésben való segítségnyújtásig teljes körűen kiszolgálja. A rendszer olyan megoldásokat tartalmaz, amely nem csak a folyamatok digitalizálásával nyújt magasabb színvonalú ügyfélélményt, hanem integrálja az online és offline csatornákat, a személyes kapcsolatot igénylő ügyfélkiszolgálást is, mindezt a jelenlegi piaci szintnél hatékonyabban.

Nem kérdés, hogy rászorul a támogatásra a Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft., hiszen tavaly 6,45 milliárd forint forgalom mellett csak 4,38 milliárd forint üzemi eredményt ért el Mészáros Lőrinc és Keszthelyi Erik tulajdonában lévő társaság.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Mi várhat az e-kereskedelemre a következő években

ked dec 14 , 2021
Számos jelentés és kutatás áll rendelkezésünkre, amely képet fest a hazai e-kereskedelem múltjáról, egyes elemzések a jelenéről is képesek információt szolgáltatni, ám ha a jövőjére vagyunk kíváncsiak, csak véleményekre és tendenciákra hagyatkozhatunk. Az alábbi írás azt igyekszik boncolgatni, milyen tendenciák válhatnak meghatározóvá a következő években. A hazai e-kereskedelem legfőbb tendenciáinak […]
e-kereskedelem

Friss, ropogós