Gyorsabb, hatékonyabb és transzparensebb lett a MediCall mobilapp

Frissült az a mobil alkalmazás, amely gyors és szakszerű segítséget kínál a betegeknek, ugyanakkor rugalmas időbeosztást és hálapénz nélküli, de versenyképes jövedelmet az orvosoknak — jelentette be a fejlesztő társaság, a Medicorp Hungary Zrt.

A MediCall ingyenesen letölthető telefonos applikáció segítségével a páciensek telefonos konzultációt vagy házi vizitet igényelhetnek a MediCall szakorvosaitól. Az alkalmazás biztonságot nyújt a betegeknek, hiszen a MediCall orvosai csak érvényes engedélyekkel, alkalmassági igazolásokkal szerződhetnek és átmennek a MediCall szigorú minősítési rendszerén. A páciensek a szerződött orvosok közül választhatják ki a problémájukra releváns orvost vagy szakorvost. A választásukat megkönnyíti, hogy az elérhető orvosok profil adatlappal rendelkeznek, mely fényképet, rövid szakmai szöveges illetve videós bemutatkozót is tartalmaz.

A MediCall alkalmazás az orvosok számára tervezhető időbeosztást és jövedelmet biztosít. Ha csak pár szabad perce van, akár egy telefonos konzultációra is elérhetővé teheti magát a szakorvos. Ha ideje úgy engedi, a házi- vagy gyermekorvos házi vizitet is vállalhat. A MediCall orvosai maguk dönthetik el, hogy mikor és mennyit dolgoznak. A MediCallhoz eddig már több mint 200 orvos csatlakozott. Egyre többen ismerik fel orvosi és páciensi oldalról is, hogy az egészségügyi szolgáltatások palettája és színvonala a MediCall applikációval gyorsabb, hatékonyabb és transzparensebb lett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Az appok ellenőrzésére kéri felhasználóit a Facebook

ked ápr 10 , 2018
2018. április 9-étől, tegnaptól kezdődően a Facebook minden felhasználója, így a magyar felhasználók hírfolyamában is megjelenít majd egy olyan figyelmeztetést, amelynek linkjére kattintva azok egyszerűen áttekinthetik, hogy milyen alkalmazások férnek hozzá a közösségi hálózaton tárolt adataikhoz. A felületen keresztül lehetőségük lesz arra, hogy megvonják az adataikhoz való hozzáférést azoktól az […]
Facebook

És még ez is...