Felvásárlásokat ígér az Invitech új pénzügyi igazgatója

Benedek Norbertet nevezték ki az Invitech vállalati pénzügyek igazgatójának.

Benedek közel másfél évtizedes szakmai tapasztalatait neves nemzetközi, regionális befektetési bankok és telekommunikációs társaságok vállalatfinanszírozási területein szerezte. A közgazdász végzettségű szakember kezdetben nemzetközi cégfelvásárlással és nagyvállalati hitel-refinanszírozással kapcsolatos ügyleteken dolgozott, majd több mint öt éven keresztül a GTS Central Europe vállalatfinanszírozásáért felelős vezetője volt. Legutóbb pedig operációs és pénzügyi igazgatóként dolgozott a Deutsche Telekomnál, ahol a GTS csoport integrációját támogatta.

„Az Invitech-et frissen megismerve, eddigi szakmai tapasztalataim alapján meggyőződésem, hogy ez a cég ígéretes jövő előtt áll, számos, eddig még kiaknázatlan új lehetőséggel. Az általam vezetett vállalati pénzügyek igazgatóság újonnan létrejövő szervezetként ezt a folyamatot, a társaság organikus és felvásárlásokon keresztüli növekedését fogja támogatni” – nyilatkozta az új vezető.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Csodás, új SAP termékek III.

vas júl 1 , 2018
Az SAP olyan új termékeket jelentett be, amelyek segítségével a vállalatok könnyen ki tudják használni a legújabb innovációk – mint például a mesterséges intelligencia – által nyújtott előnyöket. A fejlesztések mindegyike a felhőből érkezik. Blokklánc, ha fontos a biztonság Az SAP Cloud Platform Blockchain segítségével a vállalkozások immár saját maguk […]

És még ez is...