Duplatápos menedzselt switch-et dobott a piacra a ZyXEL

switchBemutatta új smart menedzselt switch eszközét a tajvani ZyXEL. Az XS3700-24 névre keresztelt modell 10 Gigabit sebességgel és nyolc porttal rendelkezik, és a ZyXEL One Network hálózati megoldásaival biztonságos, gyors és hibamentes működést kínál — áll a gyártó közleményében. Az XS3700-24 az L2+szolgáltatások teljes skáláját biztosítja, valamint képes az alapvető layer-3 útválasztásra, ideértve a statikus és szabályalapú útválasztást, amellyel a szakadásmentes átvitel érdekében igazodni lehet a változatos hálózati körülményekhez. Az XS3700-24 támogatja az IPv4 és IPv6 szolgáltatásokat.

A hálózatszolgáltatás folyamatosságá érdekében az eszköz hűtőmodulja üzem közben is cserélhető, a karbantartás így nem jár kieséssel, a jobb hőleadást pedig a légáramlás-nyílások is segítik. Felépítését úgy tervezték, hogy a switch nem futhat bele egypontos hibákba (SPOF), ami kiemelten fontos a szünetmentes szolgáltatást elváró felhasználási területeken. A készülékbe ráadásul két belső tápegységet építettek, kettős konfigurációs fájllal rendelkezik, szoftvere pedig Virtual Router Redundancy Protocolon (VRRP) alapul. Utóbbival több virtuális router dinamikusan oszthatja ki egymás közt ugyanazt az IP címet.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Keveseket érdekel a nemzeti konzultáció

sze febr 25 , 2015
Elégedettek lehetnek az internetről szóló konzultáció eddig elért eredményeivel a szerkesztők. Legalább is ez derül ki a tegnap kiküldött hírlevélből. Mint abban olvasható: “Bevált, helyes az az elképzelés, hogy a nemzeti konzultációk történetében először a Kormány nem azt mondta, hogy van egy fontos téma – jelesül most az internet –, […]