Újabb olcsó Nokia okostelefonok jönnek

Nokia C sorozatÚj készülékeket jelentett be a HMD Global Oy, a Nokia telefonok gyártója. Az új, C-szériába tartozó okostelefonok – a C2 2nd Edition, a C21 és a C21 Plus – ezek a belépőszintű Nokia okostelefonok hagyományát viszik tovább, a megbízhatóság, minőségi anyaghasználat és megfizethetőség hármasát. A C-széria mindenki számára elérhetővé teszi a kiváló minőségű okostelefonokat. A kiemelkedő ár-érték arányú készülékek Android 11-es rendszerrel, két évig negyedévente érkező frissítésekkel és arcfelismerő technológiával érkeznek. A széria legkompaktabb darabja, a Nokia C2 2nd Edition a kiemelkedő összeszerelési minőség és a 5,7 hüvelykes kijelző révén akár egy kézzel is kényelmesen használható, de hosszú távon is kitartó társ. A Nokia C21 6,5 hüvelykes kijelzőt és 8 MP-es hátlapi kamerát kapott, a Magyarországon is hamarosan elérhető Nokia C21 Plus pedig még jobb kamerával és még gyorsabb töltéssel feszegeti a kategória határait.

A C-széria csúcsán található Nokia C21 Plus-t hosszú távra terveztük: az alapos teszteknek köszönhetően tökéletes egyensúlyt jelent erő és stílus között, miközben akkumulátor-üzemidő szempontjából is jól teljesít – és teszi mindezt a megfizethető árkategóriában maradva. A strapabíró kialakításért az erős belső fémváz felel, a 6,5 hüvelykes, HD+ kijelzőt pedig megerősített üveg védi. A por és a vízcseppek nem okozhatnak kárt a készülékben, ezt bizonyítja az IP52-es védettségi tanúsítvány is. A hátlapon egy 13 megapixeles, portré- és panorámamóddal ellátott duplakamera kapott helyet. A magas szintű testreszabhatóság adott, a dobozból kivéve viszont egy letisztult, csak minimális mennyiségű előtelepített alkalmazással ellátott Android 11-es rendszer fogadja a vásárlót. A kategóriában kiemelkedő biztonságról a két évig negyedévente érkező biztonsági frissítések, az ujjlenyomat-olvasó és az MI-alapú arcfeloldó gondoskodik.

A Nokia C21 Plus április közepétől lesz elérhető Magyarországon sötétcián színben, 2/32 GB verzióban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Orosz agresszió: az Airbnb százezer menekültnek nyújt átmeneti szállást

ked márc 1 , 2022
Szállást kínál akár százezer Ukrajnából menekülő ember számára – jelentette be az Airbnb.org nonprofit szervezet és az Airbnb szálláshely-szolgáltató portál. A közlemény szerint a szállásokat az Airbnb, az Airbnb.org Refugee Fund adományozói és az Airbnb.org szállásadóinak felajánlásai teszik ki. Aki szeretné támogatni ezt az erőfeszítést otthona felajánlásával, az Airbnb.org-on tájékozódhat […]
airbnb

Friss, ropogós