Dobóval erősít az Invitech

Dobó MátyásDobó Mátyás nevezték ki az Invitech stratégiai és üzleti támogatások igazgatóhelyettesévé. Az újgenerációs termékek fejlesztésének irányításáért felel mostantól.

Dobó közel húsz éve dolgozik digitális területen, korábban startup cégek fejlesztésével, digitális adatbiztonsággal is foglalkozott, de bloggerként és a SMART-konferencia alapítójaként is ismert. Hosszú évek óta dolgozik a telekommunikációs iparban, korábban a Magyar Telekom üzletfejlesztési igazgatói posztját is betöltötte, 2017 pedig a társaság innovációért felelős igazgatója is volt. Az Invitech-nél fontos feladata lesz az újgenerációs szolgáltatások fejlesztésének irányításában, az IoT-megoldásokban rejlő lehetőségek kiszélesítésében és az újszerű ügyfélmenedzsment kiépítésében.

„Az Invitech közismerten erős pozíciókkal rendelkezik a hálózati és adatközponti infrastruktúra területén, amelyet az utóbbi években növekvő mértékben egészítenek ki a mind komplexebb  üzleti it-megoldások. Úgy véljük, ideje továbblépni, és a meglévő portfoliót tovább erősíteni azokkal az újgenerációs megoldásokkal, amelyek fokozatos bevezetésére már megérett a gyorsan fejlődő technológia. Ez a társaság kiváló adottságokkal rendelkezik ehhez” – fogalmazott Dobó.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Csodás, új SAP termékek IV.

hét júl 2 , 2018
ShareTweetPinShareAz SAP olyan új termékeket jelentett be, amelyek segítségével a vállalatok könnyen ki tudják használni a legújabb innovációk – mint például a mesterséges intelligencia – által nyújtott előnyöket. A fejlesztések mindegyike a felhőből érkezik. Felhős újdonságok A szoftvercég felhőplatformja már elérhető Google Cloud Platform, Microsoft Azure és Amazon Web Services […]
felhő

És még ez is...