Sarkadi-Nagy a Saldo élén

Sarkadi-Nagy András, SaldoA digitális fejlesztések folytatásában látja a sikeres működés zálogát a Saldo Zrt. új, júniusban kinevezett vezérigazgatója. Sarkadi-Nagy András, aki ezt megelőzően a tanácsadói üzletág vezetője volt. A magyar tulajdonú cégnél tavaly – részben a pandémia okozta kihívásokra is reagálva – felgyorsultak azok a digitális fejlesztések, amelyek jelentősen hozzájárulnak az ügyfelek korszerűbb kiszolgálásához. A fejlesztések hatásának is tulajdonítják az elmúlt három év sikeres működését, a tavalyi eredmény 27 százalékkal haladta meg a 2019. évit. Sarkadi-Nagy cégvezetőként olyan fejlesztési irányokat kíván megvalósítani, amelyek lehetővé teszik az ügyfélkiszolgálás további modernizálása mellett új szolgáltatások kifejlesztését is. Sarkadi-Nagy több mint húszéves, elsősorban multinacionális könyvvizsgáló- és tanácsadó cégeknél szerzett, gyakorlatorientált tapasztalattal rendelkezik. Vezetői tapasztalatokat az OTP Banknál és az MVM-nél szerzett.

A 92,4 millió forint jegyzett tőkéjű, 48 fős foglalkoztatotti létszámmal működő Saldo Zrt. – amelynek 171 magánszemély a tulajdonosa – 2020-ban 761,6 millió forint árbevételt ért el, amelynek 63 százaléka mintegy kétezer ügyfélnek nyújtott adótanácsadásból származott. Adózás előtti eredménye 103 millió forint, adózott nyeresége 62,7 millió forint volt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Oroszország elkezdte két VPN-szolgáltató blokkolását

hét jún 21 , 2021
Elkezdte blokkolni a VyprVPN és az Opera VPN szolgáltatót csütörtökön az orosz tömegtájékoztatási és távközlési felügyelet (Roszkomnadzor). Az indoklás szerint a két VPN-szolgáltató biztonsági fenyegetésnek minősül, mivel lehetővé teszi a gyermekpornográfiát, öngyilkosságot és kábítószerpárti tartalmakat hordozó forrásokhoz való hozzáférés korlátozásának megkerülését. A Roszkomnadzor közleménye szerint a korlátozás nem érinti azokat […]
Andrej Lipov Roszkomnadzor

Friss, ropogós