Bumseop Lee az LG Electronics Magyar kft. és a régió tíz országának élén

Januártól új ügyvezető igazgató, Bumseop Lee irányítja az LG Electronics magyarországi leányvállalatát, amely régiós központként további tíz délkelet-európai ország tevékenységét koordinálja (lásd keretes). 

Lee Magyarországra érkezése előtt az LG romániai leányvállalatának vezetője volt, azt megelőzően pedig a kelet-európai, dél-amerikai, közel-keleti és afrikai régióban valamint a Független Államok Közösségében szerzett nemzetközi tapasztalatot az LG-nél. Az új ügyvezető legfontosabb célja, hogy a helyi tudásra és szakértelemre, valamint az LG folyamatos technológiai innovációira alapozva, a csapatmunka ösztönzésével megerősítse a cég vezető pozícióját a régióban.

Lee szabadidejében rengeteget utazik és szeret sportolni; kedvence a tenisz és a ping-pong, utazásai közben pedig szívesen kirándul a természetben. A menedzser Youngnam Roh-t váltja az ügyvezetői székben, aki a Magyarországon töltött sikeres évek után munkáját az LG indiai leányvállalatánál folytatja, a Háztartási eszközök és klímaberendezések üzletág vezetőjeként.

Szlovénia, Bulgária, Románia, Szerbia, Horvátország, Albánia, Macedónia, Bosznia-Hercegovina, Montenegró, Koszovó.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A UPC-hez igazolt az inviteles Sólyom Balázs

szo jan 21 , 2017
2017 januárjától Sólyom Balázs irányítja a UPC Magyarország online divízióját, online igazgatói pozícióban. Sólyom pályafutása 2009-ben kezdődött az Invitelnél, ahol előbb gyakornokként, majd 2010-től online marketing tanácsadóként tevékenykedett. 2013 márciusától irányította az Invitel online szolgáltatások csapatát. A 32 éves, közgazdász végzettségű szakember széleskörű tapasztalattal rendelkezik az online marketing és a […]

Friss, ropogós