Bakos vette át az MVM NET műszaki igazgatói pozícióját

Tavaly november 15-én nevezték ki Bakos Róbertet MVM NET Zrt. műszaki igazgatójának — jelentette be a napokban a társaság.

A szakember a Magyar Telekomtól érkezett, ahol legutóbb a Core hálózatok, a vezérléstechnika mobil és vezetések területének architektúráért, fejlesztésért és üzemeltetésért felelős vezető helyettesi pozíciót töltötte be. Ezt megelőzően az Invitel távközlési szolgáltató tervezési és fejlesztési vezetője volt. Közel két évtizedes, távközlésben töltött pályafutása során tapasztalatokat szerzett a különböző rendszerek működtetésében, infrastrukturális projektek, beruházások lebonyolításában, szolgáltatások bevezetésében, üzemeltetési folyamatok és koncepciók kidolgozásában és azok megvalósításában, illetve részt vett különböző vállalatok integrálásában, stratégiai célok operatív szintű megvalósításában. Legfontosabb feladata új pozíciójában, hogy az eddig is sikeres területek, tevékenységek mellé új lehetőségeket találjon az ügyfélkiválóság növelése, új szolgáltatások, technológiai megoldások bevezethetősége és a kompetenciák fejlesztése érdekében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Cisco Smart Install Protocol visszaélésre ad lehetőséget

ked márc 21 , 2017
A Cisco Smart Install (SMI) protocol-t használva, egy nem hitelesített távoli támadó egy új IOS image-t betöltve képes lehet a startup-config beállításokat módosítani és a készüléket újraindítani. Ráadásul a támadó képes lehet magasabb jogokkal CLI parancsokat futtatni azokon a switch-eken, amin Cisco IOS vagy IOS XE fut. A SMI Protocol […]
Cisco