A UPC-hez igazolt az inviteles Sólyom Balázs

1

2017 januárjától Sólyom Balázs irányítja a UPC Magyarország online divízióját, online igazgatói pozícióban.

Sólyom pályafutása 2009-ben kezdődött az Invitelnél, ahol előbb gyakornokként, majd 2010-től online marketing tanácsadóként tevékenykedett. 2013 márciusától irányította az Invitel online szolgáltatások csapatát. A 32 éves, közgazdász végzettségű szakember széleskörű tapasztalattal rendelkezik az online marketing és a webes fejlesztés területén, az elmúlt években több kampány kidolgozásában és levezénylésében részt vett, valamint az ő nevéhez fűződik számos online rendszer kialakítása. A szakember munkáját az elmúlt évben Content Marketing Award, Effie és az Év Honlapja szakmai díjakkal ismerték el. E mellett a Metropolitan Egyetemen is oktat digitális hatékonyságmérést.

Sólyom feladata a UPC honlapjainak, digitális kommunikációjának és közösségi média felületeinek továbbfejlesztése lesz, annak érdekében, hogy a meglévő és leendő ügyfelek még egyszerűbb, könnyebben kezelhető és minél inkább személyre szabott módon juthassanak hozzá a számukra releváns információkhoz. „Biztos vagyok benne, hogy a UPC is sokat profitál majd Balázs széleskörű tapasztalataiból, és az általa vezetett professzionális csapat még magasabb szintre fejleszti online felületeinket, ezzel is növelve ügyfeleink elégedettségét és az üzleti eredményeket” – nyilatkozta Carra Anita, a UPC Magyarország vezérigazgató-helyettese.

One thought on “A UPC-hez igazolt az inviteles Sólyom Balázs

  1. Akkor azonnal van egy javaslatom. A upc kezdje el a hálózat azonnali ( fizikai) fejlesztését a településeken, mert a Telekom letarolja a piacot az optikai kábellel.
    A upc jelenlegi koaxos megoldása nagyon idejét múlt és sérülékeny!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Tavaly 60 százalékkal nőtt a NATO elleni informatikai támadások száma

szo jan 21 , 2017
Tavaly hatvan százalékkal nőtt a NATO elleni kibertámadások száma, és több tagállamban attól tartanak, hogy hackerek választási kampányok befolyásolásával próbálkozhatnak — mondta az észak-atlanti szövetség főtitkára a Die Welt című német lapnak. Jens Stoltenberg a Die Welt online kiadásában csütörtökön megjelent összeállításban elmondta, hogy tavaly havonta átlagosan ötszáz olyan informatikai […]