Dizájnos kapcsolócsalád a Schneider Electrictől


A Schneider Electric bemutatta M-Creativ kapcsolócsaládját. A gyártó szerint az M-Creativ keretek, fényerőszabályzók és dugaljak mindenkinek különlegességet kínálnak: a valódi egyéniségeknek, a dizájn szerelmeseinek, a praktikumra érzékenyeknek, az okos megoldások kedvelőinek, vagy a kísérletező kedvűeknek egyaránt. A legkisebbek színes rajzaikkal díszíthetik a gyerekszoba kapcsolóit, de a krétafal alternatívájaként a konyha is feldobható receptekkel vagy az aktuális bevásárlólistát a billentyű mögé helyezve. A családi fotókkal vagy az internetről letöltött képekkel is díszíthetők a lakás különböző pontjai. A vállalatok is egyedi formában hozhatják összhangba irodájuk belső enteriőrjét a villanykapcsolókkal, ami a logójukat vagy a dolgozóknak szánt üzeneteket is ábrázolhatja.

Az M-Creativ kollekció a Merten szerelvénycsalád részét képezi, és kompatibilis az összes M-sorozat: az M-Elegance, az M-Plan és az M-Smart 175 funkciójával, így régebbi kapcsolók is átalakíthatók az új dizájnnak megfelelően.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A Samsung professzionális monitorjai klasszak

hét nov 23 , 2015
A Samsung professzionális monitorjai megkapták a TCO Certified Display 7.0 tanúsítványt. A hetedik generációs TCO Certified program keretében olyan termékeket tüntetnek ki, amelyek maradéktalanul megfelelnek a kivételesen környezetbarát tervezés és a társadalmilag felelős gyártás kritériumrendszerének. A lakossági és üzleti célú technológiák terén, nyolc különböző kategóriában átadott bizonyítvány tanúsítja, hogy a […]
monitor

És még ez is...